-* sem se vrnil domov, in tako je moje deset mesečno potovanje zaključeno.
-* sem ponosen, zadevo sem speljal tako kot je bilo treba, brez večjih napak, brez poškodb, živ, zdrav.
-* mi je čudno spoznanje, da sem uresničil to kar sem hotel in sanjal ko sem bil otrok. Ne vem, čudno, ne znam opisati, ampak če bi povedal meni kot trinajstletniku, bi bil ponosen nase.
-* potovanje je bilo težje kot sem pričakoval, in tudi bolj nagrajujoče kot sem mislil...ljudje me sprašujejo kaj je drugače, kako sem se spremenil...ne znam odgovoriti, nekaj se je spremenilo, ampak ne vem kaj.
-* sem precej časa tiho, vesel sem da je slabo vreme, in da se je telo ustavilo, edino kar mi je neprijetno je to da mi srce bije neprestano z velikim pulzom, ne znam se umiriti, mogoče me pa prvič v življenju stiska tesnoba.
-* edino kar lahko priznam, in bom povedal točno tako kot čutim: Izgubil sem strah pred smrtjo, in pogrešam adrenalin kjer imajo moja dejanja in odločitve ogromne posledice na moje zdravje in življenje. Pogrešam ko ti zledeni kri, in ni nobenega da te reši, pogrešam ko moraš vse narediti popolno, pogrešam ko vem da sem da sem hladen, odločen, racionalen in pogumen.
-* In zato sem vesel da se je potovanje zaključilo pravi čas, ker sem postajal aroganten, dokler si samozavesten še pelješ zadeve, zadnja dva meseca sem videl da nisem več na trnih, in da bom moral paziti.
-* sledim korakom ki sem si jih napisal v zadnjemu mesecu, ne preskakujem in sledim vrstnemu redu, pogovarjam se z ljudmi ki so dokončali podobne zadeve, pustim in priznam si da me določene stvari trenutno pač begajo.
-* potovanje mi je zaposlilo um nekaj let, in sedaj rabim spet čas da se naravnam po novemu planu, vsak dan delam pridno, stvair se odvijajo, in septembra če bo šlo lepo po zaporedju, bom imel urejeno življenje, maneverski denar, prirpavljal svoj projekt in obenem naslednje večje potovanje. Navaditi se moram samo da moja dejanja nimajo takjšnega učinka in bo

.
Shout out za Exit: Hvala da si mi pomagala spucat eno zadevo, ne bi zmogel brez tebe. Hvala.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.