Mimi123 napisal/-a:on ni direktno to zame reku, ampak pac vse zenske, ki vozijo pr njemu morajo met vsaj 50 ur. mislim da je to kr tipicna moska izjava, da zenske pac slabse vozmo in rabmo vec ur, al kaj jst vem
mislim da to ni samo tipična moška izjava, ampak žal v 99,8% kruto dejstvo.
sorry sam s tem se pa niti mal ne strinjam.Poznam velik punc k so naredile izpit v zlo kratkem času.
ciljala sem na slabšo vožnjo, niti ne na ure
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
oh chiqqa, mislim da je več kot očitno da sebe štejem v tista 0,2% svetlih izjem
a zdej bo zletelo kup perja name zaradi te, žal precej resnične, izjave? samo še purple se manjka, da pride s svojo zategnjeno ročno spet utrujat naj se čelno zaletim v najbližji kandelaber in da so ljubljanske bejbe najboljše voznice na svetu
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Ja samo je nekak logično če hiter narediš izpit,ga narediš z nekim razlogom ne?Če pa ti podcenjuješ ženske je pa to tvoj problem.Ker so tipi dosti slabši vozniki in delajo pizdarije po cestah.No ja sicer pa vsak ima svoje mnenje..
Slovenci še posebno Ljubljančani s(m)o zelo slabi vozniki! To sem šele sedaj spoznala, ko se vozila po Avstriji, Nemčiji, Švici. Vozniki komot potrpijo, če se komu kaj zalomi, ne trobijo nate po 2 sekundah. Js sem se počutila veliko bolj varno, pa čeprav v Nemčiji ni omejitev na avtocestah. Ni primerjave.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
keksy napisal/-a:Drugače pa vsaj v ljubljani minimalno št ur preden greš na glavno je 25
jst delam v KP (avtošola Zulić) in so nam rekli da je minimalno št. ur pred glavno 8 .. in da jih je blo že kar nekaj ki so nardili tako hitro drugače sm pa jst začela vozit kaka dva tedna nazaj, do zdej sm imela 6 ur .. mam pa ful mladega inštruktorja, 22 je star .. ampak je ful uredu, prijazen pa tko ..
Ja jst sm prvič na glavni vožnji pač neki zaštrikala in padla,pa mi prbije un iz komisije,da če bi mela bolj odprt dekolte bi pa mogoče nardila Kva si to predstavljajo debili,tkole vidm peesda te inštruktorje pa njihove učenke če lahk tko rečm se slinjo po njih k nvem kaj...Ni čudn,da punca ni sproščena k jo pa nonstop u joške gleda kmet
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
chiqqa napisal/-a:jz bi pa tko rada mela izpit za auto..pa kaj k se mi ne da spraut iz učit, sploh nevem kje da dobim gradiva za PP..in to se vleče že skor pou leta LOL..nism jz ne za fax ne za učenje lol
sej to se pomoje usaki zdi.. jez sm prvi dan jokala, nism hotla vozt in nevem kaj... dejansko me je fotr sam upisu pa prjavu pa sam k sva sla slucajn nekam 'v trgovino' sva kr pristala pred avtosolo kjer naju je caku instruktor. valda takrat pa jez v jo in to pr 18 letih hehe
dons si lajfa brez izpita ne predstavlam!!!!
jz pa FUUUUL rada vozm, še tok bl sm čakala da se začnejo ure, sam u Lj je ful use zasedn, pa moje sm mogla prost da so se izprsil za keš... in sm zmer kumi čakala vožnjo, tok mi je blo zakon in use zmer čist excited, ker že tko ful časa prežvim v avtu, sploh z mojim hehehe in bir ada že jz to mela, mam 25 ur, sam še prvo pomoč se morm spraut it delat
IN NE NE DOBIŠ GRADIVA, morš ga plačat in mi je žou da tkrt nism uzela skripte iz rdečga križa za nevem kok € in se vleče to že pou leta... a tko 3 urce so mi še mankale pa bi šla na glavno... sej zto pa zdj skos mojmu težim, da mi da za furat tko mau da ne padem vn fajn
mi smo dobili gradivo samo si mogu plačat prvo 20 evrov,ampak ko si nakoncu vrnu knjigo si tut denar dobiv nazaj.
lol a zdej se pa ze gradivo placuje... jez sm takrat zastonj dobla fotokopije skript iz roske! tko da sm pisala 100 postou
Mi smo mel pa v 2. letniku SŠ organiziran tečaj PP preko Rdečega križa in smo mel lepo predavanja, si snov zapisoval, se iz teh zapiskov učil in šli delat PP (sam teh zapiskov zdej itak noben več nima, vrjetno).
pri nas moreš met kartonček od PP v evidenčnem kartonu od prve ure vožnje naprej .. tako da moraš to opravit še preden začneš vozit .. to so meni rekli takoj ko sm dobila karton .. zdravniško spričevalo in PP kartonček dat noter in osebni dokument imet vedno s sabo ko vozim, ker so to obvezni dokumenti ki jih moraš pokazat policiji če te ustavi na vožnji ..
Aha.ja no sej vrjetno je tut odvisno od AŠ,pa ti kje pogledajo čez prste.Ker pri nam vem da si rabu imeti zdravniško spričevalo še preden si začev predavanja o CPP..samo jih veliko ni imelo,pa so jim rekli da nej to uredijo preden začnejo vožnjo.
keksy napisal/-a:Drugače pa vsaj v ljubljani minimalno št ur preden greš na glavno je 25
jst delam v KP (avtošola Zulić) in so nam rekli da je minimalno št. ur pred glavno 8 .. in da jih je blo že kar nekaj ki so nardili tako hitro drugače sm pa jst začela vozit kaka dva tedna nazaj, do zdej sm imela 6 ur .. mam pa ful mladega inštruktorja, 22 je star .. ampak je ful uredu, prijazen pa tko ..
tut moj tip je naredu z 8 urami ker je v drugo delu izpit tko da se da tut tko ja.