Ananhas, lepo.
Skozi vse mačje začasnike, mačke, ki sem jih peljala v zavetišče in ljudi v moji okolici sem že prav našpičena proti razmnoževanju domačih mačk. Jim eno povozi, vzamejo drugo. Potrošni material. Sterilizacija in kastracija staneta, dnarja za mačke pa že ne bodo dajali.
-otroška oprema zares stane. Sicer s tem ne mislim Hayleyine prijateljice, ampak na splošno- velikokrat vidim, kako mamice plačajo po jurja za voziček, ne bi pa dale 300,400€ za avtosedež, ki je veliko bolj pomemben kos opreme, kjer ne gre šparati.
-sem malo spet začela risati.
-grem danes po kakšnem mesecu spet v knjižnico. Ko grem sama, si vzamem čas, brskam, gledam. Ko grem s tamalo, pridem z listki in samo poiščem, medtem ko je na mladinskem oddelku potem celo veselje, ko izbirava knjige.
-sem danes imela take sanje, da se še v budnem stanju počutim krivo. Ponavadi je obratno, se moram zjutraj zbrihtati, da se mi je samo sanjalo o drugih, da nič ni res. Čisto preveč žive so bile.
-sem se res veselila selitve v bolj kot ne vas, zdaj pa vidim, da jaz več nisem tista, ki spada tja v smislu mentalitete. Preveč se brigam zase, medtem ko sem drugim prevečkrat glavna tema. Prav umaknila sem se od vseh čenčarij, to gre preveč energije.
-grem zdaj na en fini sprehod, raztegnit noge, se nadihat svežega zraka, pa bo dan takoj še lepši. Obožujem pomlad

The world is as you are.