Haha, saarijarvi, so se imeli kaj za pogovarjati potem
Exit in pačulin mačkon, vse najboljše!
In mimogrede, exit, si slišala za azelaično kislino? Na splošno pomaga pri tvojem stanju kože, edino spf kremo moraš nujno nositi čez dan. Pa dobro, to bi naj tako ali tako.
-selitev in papirovje speljemo do konca, ograjo se naredi in imam zeleno luč za velikega psa. On bi nemca, jaz zlatkota. Nemci so mi preveč zahtevni, potrebujejo doslednega lastnika, jaz pa bi ga zagotovo preveč razvadila. Od kolegov pes recimo še mene čuva pred drugimi, oni so za to vzgojeni. Medtem ki zlatkoti... do zdaj sem srečala same cukre.
-medtem je pa naš pes spet pri veterinarju. Počasi bomo odprli trajnik. Tudi to pride z njegovimi leti. Samo, da bo še dolgo let z nami.
-razmišljam o dopustu in o tem, če že rezerviram morje ali ne. Bojim se, da bodo taboljši placi spet rezervirani.
-s tamalo delava vsak dan po pol ure joge. Kao sproščujoča, proti stresu. Nikjer pa ne vidiš, da vmes po tebi pleza otrok, ti drži lase, ti poje, te cuka, žgečka, skače po tebi. Joga a la mama

,
-se grem spomladanskega čiščenja in mečem iz omare ven vse, kar nisem nosila dve leti in vse, kar mi ne prinaša veselja

,
-hodijo okrog nas jehovci. V bistvu so to eni izmed bolj prijaznih ljudi, kar hodijo okrog nas. Prvič so nam dali letak, sem povedala svoje, da me to ne zanima in je mir. Zdaj se pa vedno lepo pozdravimo, malo pomenimo in je to to. Leta nazaj sem recimo živela preko hare krishnovcev in isto, mirni ljudje, brez problemov. Običajni slovenci, z njimi so problemi, hehe

,
-ne vem, če si letos končno ne nabavim kolesa s košaro, hollandca.
The world is as you are.