Tudi jaz sem danes zjutraj jokala za njim. Danes ga ne bom klicala ali ga kako drugače kontaktirala, bom počakala malo, da se umiri in razmisli. Upam pa še vedno, da bo spet vse v redu.
Osamljena, zelo mi je žal zate, ker vem kako trpiš. Upam, da bo v tvoje življenje kmalo posijalo sonce. :bussi:
Sej bo, boš videla, tud zate ( kot tudi za vse ostale ) bo posijal sonček, čeprav se ti trenutno zdi da nimaš sreče in da ti gre vse narobe. Bodi močna.
ženska napisal/-a:Meni je tudi danes zelo težko. Poslala sem mu že SMS za dobro jutro. Danes ima po mojem jutranjo izmeno in upam, da se bo popoldne kaj oglasil.
To je sicer blo že včeri, pa ne narobe razumet, nočem bit nesramna, ampak zakaj mu še kr pišeš in se mečeš za njim? Kok sm brala tule, si mu že itak ful dala vedet da ga maš rada pa da si želiš da bi se vse uredilo in bi bla nazaj skup. Zdej je na njemu, da on kej nardi, ti si nardila že dost pa še preveč.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Ja, saj zdaj bom počakala. On je tak, da potrebuje nekaj časa in s siljenjem vanj sem vedno dosegla le slabo. Zadnič se je z mano normalno pogovarjal po telefonu, naslednji dan pa se ni hotel več. Bom malo počakala, kaj bo.
Punce, se vam ne zdi, da marsikatera predolgo žaluje za njim in sama sebe trpinči?
Ne rečem, če traja 2 mesca ( kr tist čas ti je res hudo pa vse ), ampak vse kar je preveč se mi pa ne zdi vredu. Vem, da je hudo in da nekatere zlo trpite ... sam življenje gre dalje ... on zihr ni doma pa se muči tako kot ve, kajne?