Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Fine with me.
I laugh at gilded butterflies.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

choco.cat napisal/-a:Jaz mislim da se je Jochie zapletel v lastno mrežo in zdaj naklada kako kolesarja prej vidiš itd.
Če se ne motim, gledanje mrtvega kota ni zato, da bi potrdili kako dobro znamo opažat, ampak da vidimo stvari v MRTVEM kotu (le zakaj se mu reče mrtvi kot) --> razen če si Jochie mislil, da si ti edini na svetu ki opazuje promet, me pa ga ne, zato naj kr gledamo v mrtvi kot, ti pa nerabiš ker itak vse vidiš. Situacija, ki si jo opisal je najlažja možna od vseh, dostikrat se zgodi, da se ne pelješ ravno 500m preden zaviješ in nemoreš vidt kolesarja, ali pa se on ne pelje vzporedno z tabo in ga ne prehitiš, ampak kolesar pride nekje od drugod. Ampak ti kot izkušen voznik to vse verjetno že veš.

Kaj pa ko stojiš na semaforju za zavijanje desno in majo skupaj z tabo zeleno tudi pešci? Pol nekak ne prehitiš kolesarja, ker stojiš na semaforju. Aja, ti itak ne pogledaš v mrtvi kot ker si ga z svojim X-ray vidom že opazil od zadaj. High-five.

Sej glede izkušenj ti ne rečem ni, verjamem, da odlično voziš in maš nevemkolko kilometrov, ampak ene stvari pa pač vsi, ki so nardili izpit vemo/vejo in ti ni treba tople vode odkrivat.

:respekt:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

mene še društveni čaka, pol pa na glavno :D

aaaaaaa, folk ni normaln. mene je blo dons prov strah vozt! en tip z audijem me je pred križiščem prehitu :roll: potem izven naselja, kjer vozš 90 je stal kolesar skor sred ceste, namest da bi se odmaknu DOL iz ceste, je stal in opazoval okolico 1,5m stran od črte. :roll: če bi mela zdj glavno bi direkt padla.Od daleč sm ga vidla, ampak sploh nism vedla da STOJI in ker je blo vse na hitro niti žmigovca nism dala.Najbl na živce mi gre folk k ovinke seka pa še polna črta..KAP!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Mislim, da je ena pametnejših stvari v avtošoli, da te zdresirajo, da pogledaš čez desno ramo nazaj pri zavijanju v desno in čez levo ramo preden greš na prehitevalni pas. Da ti pride to v podzavest.
Saj načeloma vedno vem, kaj se okrog mene dogaja, na primer na avtocesti ... gledam v sredinsko ogledalo itd ... ampak takole enkrat ali dvakrat na leto se mi pa zgodi, da sem presenečena, ko pogledam čez levo ramo in zagledam tam nekoga, ki ga še sekundo prej ni bilo (in ga seveda tudi v levem ogledalu ni).

Pa še ena situacija je nevarna s kolesarji: zavijanje v desno s stranske na glavno cesto. Ponavadi stojiš tam, gledaš v levo, kdaj bo fraj in spelješ ... potem se ti pa z desne nariše kak zablodel kolesar direkt pred avto (ki se načeloma ne bi smel voziti v tisto smer ...). Ne škodi še za vsak slučaj v desno pogledat ... :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

a mi lahk kdo prosm pove če se da narest izpit u enmu pa pou mescu pa a morš met prvo pomoč preden greš na cpp?? :?:
aja pa kera avtošola je kej dobra u lj.?
hvala
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

prva pomoč naj bi bla že pred cpp-jem, čeprou nevem al majo kje oni to napisan, ker te žiu bog nč ne upraša če jo maš narjeno.
v ljubljani, zdele polet ko so dopusti...ne verjamem, da ti ga rata speljat v enem mescu pa pol....Pa tud tko, morš met že zlo velik časa+to da ga ma tud inštruktor+denar morš met že prpraulen.

aja, glede pogledou se strinjam s kr.eno.Zlo dobr in iskreno povedano.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

*purple* napisal/-a:prva pomoč naj bi bla že pred cpp-jem, čeprou nevem al majo kje oni to napisan, ker te žiu bog nč ne upraša če jo maš narjeno.

Ko sem js delala izpit, si mogu imet PP do glavne vožnje, CPP (v avtošoli) predn si začeu vozit in CPP (na roški) pred glavno.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Jst sm delala najprej prvo pomoč, potem cpp, po lsm začela vozit pa sm še tiste glavne teste pisala par ure pred izpitno vožnjo.
Nevem pa a rabiš prvo pomoč predn greš cpp delat.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

hvala punce!! :) no dons gremo pa kar bo bo ;)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Jzt sm prvo PP naredila, potem sele CPP. Nekatere so ze oboje skupaj delale. Nevem priporocam ti avtosolo Bolit-instruktorja Marjana seveda :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

A bi bil kdo tok prjazn pa bi mi skeniru al pa poslou po pošti gradivo za PRVO POMOČ, ker se nemorm spraut učit ker nikjer ne najdem enih res ORNK zapiskou, izpiskov, karkoli :) Mi je žau, da nism takrat za tistih 5€ pr našmu predavatelju kupila gradiva, ki ga izdaja Rdeči križ.

Hvala :)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Jst, če se prav spomnim sem mela sposojeno knjigo, ki smo jo dobili na predavanju - konec koncev je nisem niti rabla, ker sem si na predavanjih sama zapisala tisto kar nisem vedla. In je šlo v prvo. Mogoče bi blo tud za tebe najbolš, da greš na predavanje pa si sama napišeš kar rabiš.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

pa v knjiznici jih imajo tudi tako da tam probi....
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

chiqqa napisal/-a:A bi bil kdo tok prjazn pa bi mi skeniru al pa poslou po pošti gradivo za PRVO POMOČ, ker se nemorm spraut učit ker nikjer ne najdem enih res ORNK zapiskou, izpiskov, karkoli :) Mi je žau, da nism takrat za tistih 5€ pr našmu predavatelju kupila gradiva, ki ga izdaja Rdeči križ.

Hvala :)

partis, maš vse pole rešene s tam se uči, identične so. Pa prečitaj mal knjigo.
It was forever..but it didnt last long..
Zaklenjeno