ampak tule je en velik problem...zid, ki me obkroža, zadevo že razume po tolikem pisanju...nekaterim vam je pa hrana še vedno prioriteta...no saj razumem primarne potrebe...

Jochie napisal/-a:kaj hočem doseči? vam, ki imate 400€ plače in sanjate o 4-mestni številki bi rad dal nasvet, iz katere perspektive pogledati na vse skupaj, da boste lahko začeli graditi na tem, da bo plača večja!![]()
ampak tule je en velik problem...zid, ki me obkroža, zadevo že razume po tolikem pisanju...nekaterim vam je pa hrana še vedno prioriteta...no saj razumem primarne potrebe...

). Če pa sam sediš 8 ur, gledaš na uro in paziš, da slučajno ne boš oddelal kakšne minutke preveč pa pač ne moreš pričakovat, da te bodo za to nadpovprečno nagrajevali.
Bo pa znalo bit iskanje zaposlitve s to mojo izobrazbo kr problem. Mi pa na srečo ni težko tut sami malo pomigat in imam tut že en par backup planov. Optimistično naprej! 
fun napisal/-a:Jaz delam na tem, da bi imela plačo (na začetku) vsaj 800-1000evrov (z univerzitetno izobrazbo), kasneje, z izkušnjami in nadaljnim šolanjem pa tudi kakšen cent ali 2 več..![]()
Glede na to da grejo diplomiranci iz nasega faksa kot sveže žemljice mislm da to ni nemogoče. Čez počitnice si pa že sedaj na začetku šolanja pridno nabiram izkušnje.![]()
Se pa strinjam s Purple; nujno da mi o služba všeč.. Z vztrajnostjo se da marsikaj spremenit in izboljšat.
Tiavanna napisal/-a:Ja bohpomagi kok ste se zdej na to malco obesli! Sej ni point v malci sami. Jochie hoče dopovedat, da če hočeš met nadpovprečno plačo, se moraš za to tut potrudit in se kdaj tut čemu odpovedat (ne nujno malci). Če pa sam sediš 8 ur, gledaš na uro in paziš, da slučajno ne boš oddelal kakšne minutke preveč pa pač ne moreš pričakovat, da te bodo za to nadpovprečno nagrajevali.
: