nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Geena »

jst sm prov "počasna" v primerjavi z mojimi prjaltcami...sem še nedolžna, pa tut poljubila se še nism nikol :)
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Geena napisal/-a:jst sm prov "počasna" v primerjavi z mojimi prjaltcami...sem še nedolžna, pa tut poljubila se še nism nikol :)

Eh, pr 14 maš še cajt. Jz tut nism še nič takrat. ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

miikena napisal/-a:
Geena napisal/-a:jst sm prov "počasna" v primerjavi z mojimi prjaltcami...sem še nedolžna, pa tut poljubila se še nism nikol :)

Eh, pr 14 maš še cajt. Jz tut nism še nič takrat. ;)

se strinjam :wink: ..nč hitet..maš še fuuul cajta! :)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Lej tvojim prijateljicam bo nekoč še žal, da so se tako hitro spustile v to, takrat boš lahko rekla hvala bogu za tako pamet kakršno imam :wink:
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Ko mlade punce berejo tale forum, v katerem vsi sam o seksu nakladajo, si mislijo, da bodo zapravile življenje in mladost, če pri 15-ih še niso.
Zato svetujem vsem, ki še niso, da nakladanja v temle forumu vzamejo z rezervo, zadev ne posplošujejo in se vanje ne vživijo.
Ker čas prinese vse. Ne more pa povrniti izgubljene mladosti in vseh čarov nedolžnosti tistim, ki jih vsiljeno javno mnenje pahne v osnovnošolsko-najstniški seks.
Tudi rezultatom tele ankete ne verjemite. Na anketo odgovarja namreč zelo določena skupina mladostnic, zato rezultati NE veljajo za celotno populacijo. Če se vaše izkušnje ne skladajo z anketo ni z vami še NIČ narobe. Zavedajte se tega in se imejte rade.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

pehta napisal/-a:

Ko mlade punce berejo tale forum, v katerem vsi sam o seksu nakladajo, si mislijo, da bodo zapravile življenje in mladost, če pri 15-ih še niso.
Zato svetujem vsem, ki še niso, da nakladanja v temle forumu vzamejo z rezervo, zadev ne posplošujejo in se vanje ne vživijo.
Ker čas prinese vse. Ne more pa povrniti izgubljene mladosti in vseh čarov nedolžnosti tistim, ki jih vsiljeno javno mnenje pahne v najstniški seks.
Tudi rezultatov tele ankete ne verjemite. Na anketo odgovarja namreč zelo določena skupina mladostnic, zato rezultati NE veljajo za celotno populacijo. Če se vaše izkušnje ne skladajo z anketo ni z vami še NIČ narobe. Zavedajte se tega in se imejte rade.

bolš nebi mogle povedat.... :wink:

geena tvoje prijateljice naj kar hitijo in naj si naberejo izkušenj in velik ceglc tipov in naj se med sabo skregajo kera jih ma več/jih bo mela več...tebi tega res ni treba..to so tipične nespametne pubertetniške motnje...veš, tud jst sm zadnja od mojih kolegic z oš, ki so pol še ostale kolegice, zgubila nedolžnost..zadnja sem se tud pvič poljubila..prej so me vse neki zajebavale i me odrivale od sebe-češ da nism taka kot one in kao kako je sploh možno da se nisem še poljubila z nobenim..jst pa trapa neumna v jok pa na drevo...pa sm hit dol pršla..sam ena tretja kolegica mi je odprla oči in potem sem dojela bistvo...i čez neki cajta-konec 8 razreda sm tud jst dobila enga fajn fantka, ki je bil majkemi lepši kot vsi ostali njihovi tipi...in sm preživela zanimiv vikend in to...in pol sm ratala pa kr pomebna...hja, sam jst se nism šla z njimi kera jih dobi več...prepustila sm se toku življenja in sm jih kar nekaj osvojila, ampak z razliko od kolegic so mi bli vsi dejansko rwes všeč in nisem bla z njimi sam zato da bi si dvigvala ego in da bi lahko bnardila eno črtico na seznamu več...nedolžnost sm tud šparala do 16 leta, ampak sm jo zgubila premišljeno in neglede na fanta in okoliščine, mi danes ni žal...pač sm čutila do njega neko simpatijo...mogoče bi spremenila to zdej, ampak dobr kar je je....
so pa kolegice zgubljale nedolžnost po raznih diskotekahna wcjih in gozdičkih in z ljudmi ki jih sploh niso poznale :? no tega jst nism mela namena narest in sm lepo zgubila na postljci ob romantičnem večeru... :)

tko da hočm ti povedat to, da se ti res nikamr ne mudi in da kr še počakej lepo da življenje nardi svoje in ne prehitevej dogodkov.se bo že najdu fant, ki te bo vreden in ki ti bo lepo z njim... :)

in roko na srce, današnje zgubljanje nedolžnosti pri 11/12/13/14 letih je VELIKO PREKMALU.Pa saj je človek takrat še komi s plenic zlezu in je praktično še otrok...in tiste ki to počnejo pri teh letih niso nič moderne ne zabavne na zenimive in ne pametne in ne nč..kvečjemu neumne in nore, da se pri takih letih spuščajo v kej tazga.Tko da ti nisi na slabšem, si na bolšem...boš videla kako bo tem puncam kasneje žal za ta dejanja...ti pa kar lepo drž še noge skupi pa boš vidla da nisi nič zamudila, če nisi pri 14 zgubila nedolžnosti...

in nič lepšega ni kot 18/19 lwtno nedolžno dekle in tisto ki zgubi nedolžnost res z moškim ki ga ljubi in ki on ljubi njo...res svaka čast takim ženskam...želela si bi da bi bla med njimi, ažal nisem...mi pa tud tko nč ne manjka, ker je blo pri meni skoraj vse tako kot treba.. :)
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

*purple bitch* napisal/-a:in roko na srce, današnje zgubljanje nedolžnosti pri 11/12/13/14 letih je VELIKO PREKMALU.

uf ja, res. če se samo spomnim sebe pri teh letih...sem bla še čist preveč otrok za krkoli takega in to ni blo tako dolgo nazaj tko da ne verjamem da so današnje punce pri teh letih dovolj zrele za ta korak. ko pa pride en poseben tip ti je pa žal da se nisi šparala za njega...
js sm stara 17, 18 bom letos in mi ni čisto nič žal da sm nedolžna, še ponosna sem na to. ker mislim da je prvič velik lepše če je z nekom, do katerega res nekaj čutiš...potem maš na to lepe spomine. ne pa tisto f**arjenje po diskačih pa gozdovih...ni to zame.
to infinity and beyond!
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

*purple bitch* to si pa res lpo napisala...! se čist strinjam s tem! jst mam kr dost prjatlc, k so se dale že pr 14ih, 15ih letih dol... men se zdi, da je to ful prekmal no... :roll:

mi je pa ful lpo, k poznam eno, k je stara 18 let in je še nedolžna... :respekt:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Jst sm nedolžnost zgubla pri 20 in pol, pa mi ni čist nič žal. Sem vesela da sem počakala :) Aja pa nisva več skupi.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

"Izgubila" sem nedolžnost pri 13 (prosim brez zgražanja)..
Na lep način, brez bolečin..
S fantom sva še skupaj in ni mi žal..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

mah kaj vem.. res ni merila: ja, pri 18ih je pa res že zadnji čas, da skineš svojo nedolžnost.... za to imaš vse svoje življenje.. in najboljše je, da to storiš takrat, ko čutiš, da si to želiš in s tistim, ki si to želiš... in NE TAKRAT, ko to rečejo "prjatlce" al pa po možnosti tip....
za to moreš bit pripravljen in mislim, da je vredno čakat na pravi trenutek....
My dreams are my reality...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*slatka* napisal/-a:*purple bitch* to si pa res lpo napisala...! se čist strinjam s tem! jst mam kr dost prjatlc, k so se dale že pr 14ih, 15ih letih dol... men se zdi, da je to ful prekmal no... :roll:

mi je pa ful lpo, k poznam eno, k je stara 18 let in je še nedolžna... :respekt:

hvala :D
jah ena moja kolegica je pri enajstih zgubila nedolžnost..in vse tako naivno in zbrkljano...potem pa jok in stok in vrisk in pisk......nimaš kej sicer, sam useeno bi blo treba mal podučit al pa kej mlade, da se to ne splača...
no razen tisti, ki to nardijo s premišljeno glavo in ki jim kasneje ni žal.ampak takih je zlooo malo....ampak tud to je vseeno prekmal, če je v res rosnih letih...
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

men se pa zdi da se more govort o pravi starost, kdaj se daš prvič dol, bolj pomembna je zrelost osebe, ki sexa, je pa res da pri 10 letih si še otrok in niti telesno ne morš
i love love
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tud zrelosti ni pretirane tam do ene 18 let, ker je takrat mladostnik še v puberteti, takrat se pa itaq vsm trga :D

najhuj je pa to da se mladi dostkrat spustijo v sex ne da bi karkoli vedel o tem....in to je najbolj žalostno...
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

men se zdi nekdo pri 15 letih lahko veliko bolj zrel kot nekdo pri 25 letih
i love love
Odgovori