Smešen naslov. Se mi zdi, da svet še zdaleč ni tako črno-bel. Vsaj pri meni to nikoli ni držalo. Imela sem (kot bi se avtorica izrazila) preveč lepe in malo manj lepe. Ubistvu lepota tle ni igrala večje vloge, bolj je šlo za "družbeni status", tako da bom raje rekla priljubljene in malo manj priljubljene. O kakšni neverjetni lepoti ne bom govorila, saj je bil vsak po svoje lep, in vsak je imel svoje napake.
Prevarana sem bila pa s strani "sive miške" - fanta, ki je bil sicer luštkan in simpatičen, vendar nekako ženske niso lih norele za njim. Bil je miren, izobražen, ne preveč zabavljaški tip, pa tudi strategij zapeljevanja ni imel ravno "izbrušenh". Bila sem mu drugo dekle, prevaral pa me je s prvo pijano, prsnato in seksi oblečeno punco, ki mu je prekrižala pot (na žurki, drugi dan ga ni niti poznala). Ker ni imel ravno "izkušenj" s tem, da ga zapeljuje "lepotica", ji je hitro podlegel. Še celo rekel mi je, da take "priložnosti" ni mogel izpustiti

- velik del igre so odigrali njegovi prijatelji, ki so bili zraven, in seveda se mu je dvignil ego, da je od vseh izbrala prav njega - čisto dokazovanje. Kakorkoli pač - njegova izguba.
Po drugi plati, imam sedaj fanta, ki jih je dal že cel kamijon čez, v družbi je veljal za "jebača", človeka ki se mu ženske ne morejo upreti (čeprov ni ne vem kakšen lepotec, imela sem tudi že lepše). Vedno je znal z ženskami, jih vrtel okoli prsta, imel neverjeten smisel za sladke besede in laži ipd. Pač ljudje (tako moški kot ženske) so bili radi v njegovi družbi in ga cenili. In z njim sem še danes. Vem, da če mu bo pot prekrižala kakšna "Pamela Anderson", jo bo gladko zavrnl. Dobiti njo se mu ne bo zdelo trofeja, take in podobne je že dal čez, "ugled" si je že zgradil.... Nekako varno se počutim, vem da me ima rad, da ne potrebuje trofej za svoje samodokazovanje. Svoje moškosti se zaveda, in ne potrebuje več aferic, da bi jo dogradil in izpopolnil - hvala bogu je na tem delal, preden me je spoznal

. Verjamem, da je imel v najini zvezi največjo vlogo timing (če bi se z njim zapletla 2 leti prej, bi bila najverjetneje tudi jaz trofeja, saj ni bil pripravljen in si ni želel resne zveze).
No take so moje izkušnje, sem bila tudi sama zelo skeptična na začetku zveze, prijateljice so me svarile in mi govorile bejž od njega, kaj boš z njim, izkoristil te bo ipd - (seveda so bile najbolj glasne tiste dve, ki sta z njim že preživele eno noč). Kljub vsemu sem imela glede njega dober občutek.....in izplačalo se je.
Življenje me je naučilo, da "lepota" moškega ni faktor, zaradi katerega te bo prevaral. In konec koncev, za vsako "drevo" se najde kdo, ki hoče plezati po njem