- Da mi je smesno/zalostno, kako vase zaprta je vecina moje zlahte.. Naceloma se vsi razumemo, a nedajboze, da se kdo kdaj objame, si izmenja kaksno lepo besedo ali pa si pove, da se ima rad.. Ravnokar sem klicala dedka, ki ima rojstni dan, pa se mi je zjokal v telefon.

tipicen grumpy-clint-eastwoodovski dedek, ki se ti kar naenkrat nenapovedano zjoce. Nepredstavljivo. Najbrz so ga v celem dnevu spet poklicali trije, ki so voscili 'v imenu cele rodbine', ker se drugim pac ne da za 2min prijet telefona v roke in staremu stricu zgolsnit en 'vse najboljse'. Se fotru sem nalozila moralca, ker mu je, citiram, ''nerodno''. Jezus no, da ne znas vosciti cloveku, ki te je celo mladost vzgajal. Lomi se mi srce, res.
- Podoben preblisk sem imela na maturancu od tamalega ta vikend, ko so dijaki odsli do miz svojih starsev in jih prosili za ples. Ma
ni variante, da se to zgodi pri nas. Kot da smo bezni znanci, ne familija. Ne vem, ce je bila kriva malvazija ali kaj drugega, ampak priznam, da se mi je oko kar malce zarosilo, ko so fantje v smokingih svoje ganjene mamice prav gentlemansko pod roko peljali na plesisce. Res je lepo videti kaj takega.
- Sicer spostujem svoje starse in vem, da jim v zivljenju ni bilo lahko.. Ampak presneto, v taksno smer pa s svojo familijo ne bom sla. (Pa ni, da ze razmisljam o otrocih, nikakor ne..)
- Kaaaakorkoli.
- Dobila couchsurf za Nizozemsko! Upam.

Fant je sicer bolj redkobeseden, a nas bo menda vesel. Res upam, da se bo izslo.
- Da so bili ta teden na obisku tuji poslovni partnerji od kolega in daaaamn, ma ta folk kesa. 2x smo sli zurat, obakrat so nas pocastili z vip vstopnicami, sampanjcom, boati, ni da ni. Kr nerodno mi je blo. Njim to predstavlja ravno toliko, kot meni kava ob Ljubljanici. Clovek bi se kr navadil, ne da ne
- Jutri stimamo faks piknik. Upam, da vreme zdrzi in bo kul

ne vem, ce smo sli s klasom ze kdaj zurat.
- Da sem se pridruzila stripovskem klubu