Moj tip ve.. na začetk čist navdušenje pa use, zdej pa navadn.. pa še 3je moji dobri kolegi vejo, p skos se šalijo nj pokažem... drgač jim je pa ful ql... sej veš tipi pač Zdj bi si ga šla jzt tut v nos delat.. sam enx k starše nebom 1 tedn vidla .
*Kitten* napisal/-a:Jzt ga mam na tamali zdej že kr en cajt.. že let pa še neki Na začetku je biu res ql.. k hodiš in prou čutiš ko se premika... Potem pa je že navadn Ni mi žal, da sm si ga dala
*Kitten* napisal/-a:Jzt ga mam na tamali zdej že kr en cajt.. že let pa še neki Na začetku je biu res ql.. k hodiš in prou čutiš ko se premika... Potem pa je že navadn Ni mi žal, da sm si ga dala
a zdej si pa frigidna al kako??
Ne nism, pa tut nimam se za frigidno.. sam tema je če ma kera pirs.. povedla sm, da ga mam pa d to tut ni najstrašnejša stvar na svetu.
Kitten, vsaka čast!
Jst tud že delj časa razmišljam o tem, pa nikakor ne zberem poguma. A to fuuuuuuuuuul boli ko ti prepikne? Dej mal razlož postopek(please ).
sem mela.. bil najbolj neboleč pirs kaj sem jih kdaj mela.. sam pr meni je pač problem da mi telo ful rado ven meče pirse tak da sem ga spodaj mela slabe 4 mesce.. je pa blo ful lepo, razmišljam da bi še enkrat, sam tokrat vertikalno,kr baje tak ne meče tak hitro ven..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
rachka_ napisal/-a:sem mela.. bil najbolj neboleč pirs kaj sem jih kdaj mela.. sam pr meni je pač problem da mi telo ful rado ven meče pirse tak da sem ga spodaj mela slabe 4 mesce.. je pa blo ful lepo, razmišljam da bi še enkrat, sam tokrat vertikalno,kr baje tak ne meče tak hitro ven..
sploh mi ni všeč.. glede na vse okužbe ki jih lahko stakneš, bolečini ki jo prestaneš ob temu in da daš tam svojo tamalo enmu za prebost in gledat..ne vem, osebno meni gre to čez vse meje okusa..
ampak ljudje smo različni,,veš kaj me zanima, glede na to da sprašuješ, bi si ga verjetno sama dala delat, no tako predvidevam, pa me zanima zakaj ti je ti všeč, da vidim..
rachka_ napisal/-a:sem mela.. bil najbolj neboleč pirs kaj sem jih kdaj mela.. sam pr meni je pač problem da mi telo ful rado ven meče pirse tak da sem ga spodaj mela slabe 4 mesce.. je pa blo ful lepo, razmišljam da bi še enkrat, sam tokrat vertikalno,kr baje tak ne meče tak hitro ven..
Kje si ga pa mela prvič?
em ja genitalni pirsing?o tem je menda ta tema al ne? med sramnima ustnicama.. mal više
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kje si ga pa mela prvič?
em ja genitalni pirsing?o tem je menda ta tema al ne? med sramnima ustnicama.. mal više
hehehe...sejjj...zanimal me je to kje...med sramnima ustnicama...
jst sm s svojim še zmeri ful zadovoljna...evo da potrkam...3 leta ga že mam...nikol nobenih problemov....drgač mi je pa tud vertikalno ful lepo...enkrat je ena dala link od ene ženske k ga je mela...pa tko fuul lep uhanček z dijamantki...resss...kjutttt
mene je malo zapeklo...tko k mi je prebodla....malo ampak res malo krvi je bilo....pol je blo pa use ok....še isti dan me je nehalo boleti...
veš kako ga naredijo....uležeš se...daš hlačke dol...razpreš noge...razkuži ti mesto vboda in z neko iglo al kaj je že prebode...vstavi uhan...malo še ležiš...ustaneš...da ti vato na hlačke...plačaš in greš...meni je še dala bepanten...in razkužilo brez alkohola...in rekla nej si usaj ene 2 tedna razkužujem in mažem...in to je to....
tiste, ki vas je strah...se ne hodte sploh pirsat Pejte ko vas nebo več, ker je najslabš, da prideš tja vs živčen pa napsihiran in maš v glavi, da bo bolelo in kako bo to zdej potekal pa zgledal, a bo bolel takoj al kasnej začne bolet itd.
Nekatere boli tolk, da zase ne vejo, nekatere ne boli nič. Odvisno od človeka. Lahko da eno ni bolel..druga pa lahko skup pade...
Tko da...ko boste trdno prepričane pejte..prej ne
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.