Mc'Donalds
Do sedaj sem bila v McDonaldsu manj kot petkrat. Meni je ta hrana zanič. Tisto meso sploh nima okusa po mesu (razen piščanca, ki bi še nekako bil), da o kruhu (ali kar koli naj bi tisto bilo) sploh ne zgubljam besed.
Tam bi jedla le pomfri, pa še to si ga raje sama doma naredim, če mi že zapaše.
Mi je pa enkrat sestra iz McDonaldsa prinesla nek višnjev zavitek in mi je bil zelo dober (sem nora na višnje, tako da...
).

Tam bi jedla le pomfri, pa še to si ga raje sama doma naredim, če mi že zapaše.
Mi je pa enkrat sestra iz McDonaldsa prinesla nek višnjev zavitek in mi je bil zelo dober (sem nora na višnje, tako da...

- trepalnica
- Debatorica
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
ah, grem mogoče dvakrat na leto, pa še to zato, ker si moj zaželi. jem pa skoraj vedno čikna, mali pomfri in pito.
sem hodila nekoč, ko smo bili še v oš in sš, pa smo šli parkat na leto v lj (in malo več v mb) in smo vsi komaj čakali, da se vsujemo v maca.
da bi si zdaj kar tako zaželela maca, pa ni šans.

sem hodila nekoč, ko smo bili še v oš in sš, pa smo šli parkat na leto v lj (in malo več v mb) in smo vsi komaj čakali, da se vsujemo v maca.
da bi si zdaj kar tako zaželela maca, pa ni šans.
Joj moj je čisto zasvojen z McDonaldsom. Še dobro, da ga nimamo na obali. Meni je v McDonaldsu dober chiken, ki nima sira, ampak ga jem 2x na leto. Ni tako dobra hrana, da bi bila vredna mojega zdravja.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.