Klepetalnica
Re: Klepetalnica
Na google play, mate aplikacijo call+sms blocker pa še free je in ni treba nikamor hodit pa številk menat pa polcije klicat pa kolege da ga zbutajo, par klikov pa "izgine" iz površja zemlje oseba, ki vam ni všeč, lahk pa tud že tko drage operaterje še bolj zalagte
pišem zato, ker si ti... ne bi pisala takih stvari pa se ne bi noben vtikoval. ne maram pač tega iskanja pozornosti in javnega blatenja nekoga drugega. pardon...
ja saj trust to govorim cel čas, da se da, če se res Hoče
ja saj trust to govorim cel čas, da se da, če se res Hoče

Zadnjič spremenil katy., dne 07. Jan. 2014 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Na Simobilu je tako, da si moraš beležit njegove klice in smse, tudi večkrat pustit, da klic teče. Potem pa to neseš k njim in najprej oni osebo opozorijo, da naj te neha klicat. Šele potem, če oseba teži naprej ukrepajo naprej. Tako, da ni tako 'preprosta' ta blokada cifre.
trust, hvala za idejo 
ja na Mobitelu kar plačaš za to, da nekdo neha s klici. Je lažje menjat cifro.

ja na Mobitelu kar plačaš za to, da nekdo neha s klici. Je lažje menjat cifro.
The world is as you are.
trust napisal/-a:Na google play, mate aplikacijo call+sms blocker pa še free je in ni treba nikamor hodit pa številk menat pa polcije klicat pa kolege da ga zbutajo, par klikov pa "izgine" iz površja zemlje oseba, ki vam ni všeč, lahk pa tud že tko drage operaterje še bolj zalagte
Če ti nekdo hoče težit, ga tudi blokirana številka ne bo ustavila.

Potem pa enosmerna vstopnica Ljubljana polje-klinika
-
- Komunikatorka
- Kraj: DreamLand
- Kontakt:
haley tak se strinjam s tabo, da se bolj ne bi mogla
.. Ampak nekateri tega ne razumejo. Ko to toliko mesecev traja, pa čeprav ga totalno ignoriraš.. Ne vem no
trust, verjetno imaš prav ja 

http://naturallymarcela.blogspot.com/ --> Check it out 

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Priznam, obnašal sem se psihopatsko in počel sem narobe.
Bil sem jezen ker nisem nikoli dobil nekega odgovora, ta forum sem pa jemal kot sredstvo s katerim sem si škodoval.
Žalostno je, da sem si vedno želel le potrditve edine osebe, ki mi je nikoli ni dala.
In ja, nimam pravice se vtikovati v življenje drugih...kolikor sem užaljen da se zdaj športa in to, sem v bistvu vesel...če ne z mano, naj se pa z drugimi.
In ja, tudi nimam pravice govoriti kakšne ljudi si kdo zasluži.
Bom pa rekel takole, tudi ti nisi imela pravice početi stvari ki si mi jih počela. In verjemi mi, nikoli nisem mislil da ti nekdo lahko povzroči tako hudega.
Jutri si bom vzel bolniško, in šel bom na pogovor k strokovnjaku, nikoli več ne bom šel na ta forum in nikoli več te ne bom nadlegoval.
Moderatorko prosim da izbriše moj profil, oziroma ga blokira...vsem ostalim pa želim da si me vseeno zapomnijo kot dobrega pisca na forumu, ki je naletel na osebno težavo. 100x sem si želel odpreti temo, da bi resnično napisal kaj me muči, da se zbujam z nočnimi morami, da ni dneva ko si ne bi želel škodovati sam sebi, pa nisem bil sposoben.
Vsem želim srečo v življenju, žal mi je zato ker ste morali videti to, in žal mi je Emanuela da sem te nadlegoval.
Bil sem jezen ker nisem nikoli dobil nekega odgovora, ta forum sem pa jemal kot sredstvo s katerim sem si škodoval.
Žalostno je, da sem si vedno želel le potrditve edine osebe, ki mi je nikoli ni dala.
In ja, nimam pravice se vtikovati v življenje drugih...kolikor sem užaljen da se zdaj športa in to, sem v bistvu vesel...če ne z mano, naj se pa z drugimi.
In ja, tudi nimam pravice govoriti kakšne ljudi si kdo zasluži.
Bom pa rekel takole, tudi ti nisi imela pravice početi stvari ki si mi jih počela. In verjemi mi, nikoli nisem mislil da ti nekdo lahko povzroči tako hudega.
Jutri si bom vzel bolniško, in šel bom na pogovor k strokovnjaku, nikoli več ne bom šel na ta forum in nikoli več te ne bom nadlegoval.
Moderatorko prosim da izbriše moj profil, oziroma ga blokira...vsem ostalim pa želim da si me vseeno zapomnijo kot dobrega pisca na forumu, ki je naletel na osebno težavo. 100x sem si želel odpreti temo, da bi resnično napisal kaj me muči, da se zbujam z nočnimi morami, da ni dneva ko si ne bi želel škodovati sam sebi, pa nisem bil sposoben.
Vsem želim srečo v življenju, žal mi je zato ker ste morali videti to, in žal mi je Emanuela da sem te nadlegoval.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
- Komunikatorka
haley napisal/-a:Na Simobilu je tako, da si moraš beležit njegove klice in smse, tudi večkrat pustit, da klic teče. Potem pa to neseš k njim in najprej oni osebo opozorijo, da naj te neha klicat. Šele potem, če oseba teži naprej ukrepajo naprej. Tako, da ni tako 'preprosta' ta blokada cifre.
Ja, tile na simobilu so pa nasploh nesposobni. Mene je že nekdo lep čas neprekidno nadlegoval preko skrite številke. Ko sem šel to prijavit na simobil so mi rekli, da dokler ne dobim resnih groženj oni ne morejo ukrepati. Tako, da blokada cifre niti ni tako enostavna kot se zdi.
@LZ že to, da si si priznal, da potrebuješ strokovno pomoč je dosti (si na pravi poti). S pomočjo strokovnjaka boš zagotovo laže izkoreninil svoj problem. Pa vso srečo ti želim.
čeprav si zelo želim da bi oba ostala na forumu, mislim da bo za oba, predvsem za LZ-ja bolje, da vsaj začasno prekine stik in preboli zadevo.
in sem prepričan (ČEPRAV NE VEM TOČNO KER GA SAMO PREK FORUMA POZNAM), da je LZ v redu oseba. vsak počne stvari, ki jih ne bi če ne bi bil v hudem čustvenem stresu, njune so bile pač vidne na forumu.
vso srečo ti želim, LZ, upam da doživiš čim več, kar vem da si želiš. in tudi emanueli, čeprav bo ostala na forumu.
in sem prepričan (ČEPRAV NE VEM TOČNO KER GA SAMO PREK FORUMA POZNAM), da je LZ v redu oseba. vsak počne stvari, ki jih ne bi če ne bi bil v hudem čustvenem stresu, njune so bile pač vidne na forumu.
vso srečo ti želim, LZ, upam da doživiš čim več, kar vem da si želiš. in tudi emanueli, čeprav bo ostala na forumu.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 07. Jan. 2014 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci 

^^ Nočem biti pristranska preveč, AMPAK kako prek foruma veš kdo je super oseba? Spet tvoja teorija- super spoznavanja preko neta. Veš kak se lohk fejka prek neta? Spoznala enega prek neta, vse super, zlo dobra kolega, na koncu se po več letih izkazal za precej čudaka! Zanj sem bla praktično punca, pa nič mela, stalna kontrola (moj izgovor: srednja šola; zdj bi ob prvem takem bullshitu rekla odjebi), še vedno mi včasih piše (ima pa že otroka (z mojim baby imenom za punčko!!) in "srečno" s punco. Velik velik bolj se spozna osebo v živo, ko vidiš obrazne izraze, mimiko! Neprimerljivo!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
dam roko v ogenj, da če bi tebi nekdo rekel shut the fuck up, bi takoj zagnal vik in krik kako se folk s tabo grdo obnaša, kako so nesramni do tebe in kako joj moderatorke zakaj ničesar ne naredite glede tega.
pogovarjaj se z drugimi tako, kot bi želel, da se drugi pogovarjajo s tabo.
in naj ti bo to v opozorilo.
pogovarjaj se z drugimi tako, kot bi želel, da se drugi pogovarjajo s tabo.
in naj ti bo to v opozorilo.
oprosti, floribunda 
prosim, skurcajte kakor me morete. wasd, prosim, napiši pod vsak moj post kako sem patetičen in še poscan zraven. in jaz bom tiho in z nasmeškom vse prenašal. to sem seveda dolžan, sicer fašem opozorilo :O sej res, zakaj bi se moral jaz pritoževat če se pljuva po meni.. velecenjene floribunde to namreč ne moti, zakaj bi moralo potem mene?
EDIT: obljubljam tudi, da bom *mali* dosledno na ZS pošiljal svoja mnenje glede spoznanih ljudi prek interneta in na podlagi česa sem si jih ustvaril. poročal ji bom tudi o osebah ki sem jih tudi v živo že spoznal in ji natančno opisal razlike in spremembe, ki sem jih zasledil. dajem ji tudi pravico, da te podatke deli z drugimi, ker vem da je moj način spoznavanja ljudi stvar vseh vas, saj v veliki meri vpliva na vaša življenja in njih kvaliteto.

prosim, skurcajte kakor me morete. wasd, prosim, napiši pod vsak moj post kako sem patetičen in še poscan zraven. in jaz bom tiho in z nasmeškom vse prenašal. to sem seveda dolžan, sicer fašem opozorilo :O sej res, zakaj bi se moral jaz pritoževat če se pljuva po meni.. velecenjene floribunde to namreč ne moti, zakaj bi moralo potem mene?
EDIT: obljubljam tudi, da bom *mali* dosledno na ZS pošiljal svoja mnenje glede spoznanih ljudi prek interneta in na podlagi česa sem si jih ustvaril. poročal ji bom tudi o osebah ki sem jih tudi v živo že spoznal in ji natančno opisal razlike in spremembe, ki sem jih zasledil. dajem ji tudi pravico, da te podatke deli z drugimi, ker vem da je moj način spoznavanja ljudi stvar vseh vas, saj v veliki meri vpliva na vaša življenja in njih kvaliteto.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 08. Jan. 2014 0:48, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci