claire napisal/-a:dodoman napisal/-a: primerjat stil oblačenja z fizičnim pohabljanjem/rezanjm telesa je spet absurd, da večjega ni.
..ne govori prosim na pamet, ker te ženske so dokaj srečne za svoj life.
zakaj? a ni res, da je psihične tramve težje zdraviti?
tudi ti govoriš marsikaj na pamet. nekatere so srečne -da. nekatere niso- da. tudi moški nekateri so srečni z obrezanim, drugi niso.
meni se zdi blazno smešno, da protestiraš tako zelo vneto le proti obrezanim tičem. a otroci, ki se rodijo neumnim staršem se ti pa ne smilijo do te mere, da bi jih branil? in imajo tudi hude travme zaradi pijanca in narkomanke npr.
S takšnimi otroci se že ukvarja tako sociala kot drugi ljudje in prav tako bi se potegnil za te otroke tudi jaz, če se nihče drug nebi... tukaj pa sem odprl to tematiko, ker se stem ne ukvarja nihče, medtem ko nekateri urologi in pediatri zavajajo ljudi preko forumov tako, da strašijo mamice o tveganm raku, če se otrok ne obreže.
Glede travme sem podal raziskave...tako da nisem ravno govoril na blef kajne?
Ti po drugi strani izvoli podati kakšno podobno raziskavo o travmah žensk, ker moraj nosit tiste obleke..potem bom verjel.
Kot sem že rekel..sem tudi proti temu, kar se dela tem ženskam...vendar se stem ukvarja tako amnesty, eu, franicija je dejansko tudi prepovedala taka oblačila...
tako da nima smisla, da se vmešavam tam, kjer se že vsi ukvarjajo s tematiko kajne?
Jaz se potegujm za tiste, za katere se noben drug noče.
Prvotni namen teh forumov je bil dejansko samo kontrirati zdravinkom, ki zavajajo starše z rakom penisa in izobraziti ljudi tudi o negativnih posledicah obrezovanja, ki po mojm in mnenju večine moških pretehtajo argumente za obrez.