Kaj ima tu vezo zgodovina, ne vem ? Saj včasih so tudi čarovnice zažigali, pa tudi za volilno pravico "ste" se borile in ste končno v drugi polovici 20 stoletja to dočakale ... Potem se držimo po tvojem starih običajev in ženske ne volijo več ali kako ? Ali je tukaj dvosmerno ko vam ugaja dajemo prav temu kar je bilo, ko pa vam ne ugaja bo pa sedanjost kar prava ?

Za začetek dejstvo moški so bolje plačani za isti položajih in zaslužijo več kot ženske(po večini seveda). Tako, da neko povprečje lahko gladko trdim da v večini zakonov največ hrane (denarja) prinese moški... Se strinjaš ? Ali bo tudi tukaj kakšna tvoja feministična izjava ? Zakaj pišem to ker imam dva kolega malo čez 30 ki sta obadva kar dobro popušila na sodišču po ločitvi ... Tako, da zakaj tist kos papirja ? Nam moškim ne koristi čisto nič, ženskam pa povečini kar koristi ker je to ubistvu neka življenska varnost. Ker če gremo še malo v tvojo ljubo zgodovino moški smo samci, za razliko od ženske ki rabi vodstvo in varnost. Ker dejansko vse te starejše samske so roko na srce že čisto zgubljene en primem imamo tukaj recimo čuftika (ki je že pred enim tednom rekla da ne komentira več samo smo ji tak pekel da ne more prenehati) (pa naj se še tako grdo sliši) samo ona po večini komentira po celem forumu in po večini pizdolira čez moške in kako ji ni ravno za otroka in sto in ena ovira v glavi. Ker biološka ura se izteka ... nam bo špricalo do smrti magar če kot Emeršič pri 50 ali pa 60 naštepam froca. Ampak ženske po večini takšnega časa nimate zato že prej rabite neko varnost da bo ostal z mano. Zato pa tudi ko si z vsako po par letih začnejo kot žabe po dežju "kvakat" o poroki malo zaradi prijateljic po večini pa zaradi varnost in otroka, ker kvazi če me že zapusti mu pa na sodišču pol premoženja pihnem pa še do 18 bo moral plačevati po 300 evrov na mesec za otroka. Tako, da v sodobnem življenju vi rabite varnost in ne mi, tako da ni si treba metati peska v oči. Pa ne mi sedaj napisat kdo koga zaprosi ? Ker si bila že dosti sarkastična, ker začnete vi nabijat in potem ko vas končno zasnubi pa presenečenje pred prijateljicami... Seveda svaka čast moškim izjemam ki to storijo sami in si to vestno želijo. Samo zase vem da se ne bom poročil ker nisem jaz ženskam banka da čez čas ko pa nebo več te privlačnosti in bo kreganje bom pa ob pol premoženja

p.s: No sedaj me pa hitro popljuvate, saj vem tukaj so po večini ženske tako da se mi že kar zdi koliko bo to enega naslajanja na mojo objavo