Restavracije na študentske bone
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Mika me mehiška, pa nimam pojma kaj je kaj, ker nimajo slik, vse pa je napisano v njihovem jeziku.
Za cantante v centru mb sem gledala, da majo kalamare (calamares apanado fritos). Kaj to pomeni, je že kdo probal to? Kaj drugega na bone priporočate v mehiški? Rada mam lignje, ne preveč pikantne mesne jedi z zelenjavo (ampak brez koruze) ipd.

A te zanima za dostavo? Najbolje, da vprašaš po telefonu, pa ti bodo že v grobem razložili, saj mislim, da tudi ko greš jest tja v restavracijo, nimajo slik v ceniku, vsaj od vseh jedi ne.
Pač vprašaš kaj je in upaš na srečno izbiro, če ne, pa veš za drugič, da ni bilo ok. Drugače pa so meni najboljše perutničke, zraven pa dobiš še njami omakco.
Pri bonih pa pri njih dobiš preko dostave celo juho in solato.

»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
*Gaja* napisal/-a: Za cantante v centru mb sem gledala, da majo kalamare (calamares apanado fritos). Kaj to pomeni, je že kdo probal to?.
Probala sicer še nisem, samo po mojem skromnem mnenju v španščini to predstavlja panirane ocvrte kalamare

Drugače me pa čudi, da nimajo zraven ob vsaki jedi v oklepaju napisanega opisa v slovenščini, pri vseh ljubljanskih mehiških restavracijah je tako

EDIT: aha, sem šla gledat, saj pri redni ponudbi imaš opise, pa lahko nekako ugotoviš, kaj je kaj pri študentskih bonih, še slikce imaš ponekod

kje v centru Ljubljane je kaka dobra restavracija na bone, pa da je v bližini možno parkirat (zastonj seveda
)
pa kje imajo kake dobre piščančje solate, ker zadnjič sem dobila samo nekaj listov zelene solate, par minimalističnih koškov piščanca pa eno žlico jogurta čez politega

pa kje imajo kake dobre piščančje solate, ker zadnjič sem dobila samo nekaj listov zelene solate, par minimalističnih koškov piščanca pa eno žlico jogurta čez politega

Don't worry, be happy!!
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Summer055 napisal/-a:kje v centru Ljubljane je kaka dobra restavracija na bone, pa da je v bližini možno parkirat (zastonj seveda)
Dobra piščančja solata je v Cantini Mexicani. Ena je v centru, druga v Supernovi na Rudniki. Je pa skoraj nemogoče najdt restavracijo v centru z parkingom

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *pikapoka*
- Debatorica
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Summer055 napisal/-a:kje v centru Ljubljane je kaka dobra restavracija na bone, pa da je v bližini možno parkirat (zastonj seveda)
Men so najboljse solate s piscancem v Cantini, kar se parkinga tm tice je pa bl slabo... js bi sla kr z busom.
No na splosno je zastonj parking u centru dost optimisticna ideja

Live. Love. Surf.
super, hvala za odgovore. Bom šla v tunel pogledat
Drugače pa sem imela kot center v mislih tudi take, ki niso direkt na čopovi. Tam pri kmšju se da naprimer tut parkira, na celovški.
Kje pa je kaka kitajska na bone. Sem jo zadnjič iskala tam nekje pri kardeljevi ploščadi (sem nekaj na šojterju gledala) pa nisem nikjer nič najdla

Drugače pa sem imela kot center v mislih tudi take, ki niso direkt na čopovi. Tam pri kmšju se da naprimer tut parkira, na celovški.
Kje pa je kaka kitajska na bone. Sem jo zadnjič iskala tam nekje pri kardeljevi ploščadi (sem nekaj na šojterju gledala) pa nisem nikjer nič najdla

Don't worry, be happy!!
- *pikapoka*
- Debatorica
Kitajsko maš pa eno na Trubarjevi (Zhong Hua), druga je tam, če greš čez zmajski most in eno ulico notr zaviješ nasproti Šentjakobskega gledališča - Novi Šanghai, ta je tud samopostrežna (ne vem če sm glih najbolj jasno povedala), ena je mal od Križank naprej, če greš še čez Ljubljanco pol pa zaviješ desno (Kitajska zvezda). Ena je še na Jamovi,