Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
V bistvu mam v enem čevlju 2 vezalki, tak je blo ze narejeno pa nebi rada zamenjala, zato bi me taka opcija motla, bi se kr konkretno poznalo da sta 2. No bom probala vseeno, hvala!
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Pozna katera kakšno trgovino s podobnim sortimentom izdelkov, kot je trgovina Sariko? V Mariboru če je kaj takšnega? iščem ene uhane, ki sem jih našla v Sarikutu lani,letos pa imajo samo velike, sama bi rabla majhne!
v bistvu iščem takšne uhane? če ve katera kaj??

v bistvu iščem takšne uhane? če ve katera kaj??

Zadnjič spremenil študentka20, dne 27. Avg. 2009 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
neznanka napisal/-a:Novo!Na kateri strani najdem vlogo za štipendijo za leto 09/10?Hvala
Zavod za razvoj kadrov in štipendije
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- *zverinica*
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- positive vibration
- Cosmofrik
Ma ja sem že razmišljala, da bi odrezala, samo bom nekak za ziher rajš pustla če bom kdaj rabla 'zategnit'. Videla sem da jih dosti nosi tak pa sem mislila, da je kaka druga fora (da greš še enkrat skoz lukne z preostankom vezalke al pa kaj takega).
Hvala vsem za pomoc.
Hvala vsem za pomoc.

-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka