*purple* napisal/-a:ne razumete kaj sm hotla povedat.pač ti tam merkaš otroka, recimo osem ur a ne.Pa dobiš en telefonski klic in se ful doug pogovarjaš.pa nevem, otrok se začne počut zapostauljenega in pove to mami.Mislm nevem, nekaterim pač take stvari niso fajn, da jih slišijo.
in tud jst vem kako je z otroki,vem da naša tamala (5let) pove use kar sva počele v času ko je bla z mano,pa tamau (3 leta) tud.če padeta povesta, če je blo dobr povesta, če je blo kej slabga povesta..ampak je razlika v tem, ker če se jst pogovarjam eno uro po mobitelu pa se tamala zraven igra,je useeno to član naše družine, in men ne bodo težil zarad tega,ker pač vejo kako in kaj in me poznajo.Za starše ki pa ne poznajo varušk je pa lahko mal nerodno.
purple, P R E T I R A V A S!
vsak otrok kdaj pade! zakaj bi mogla varuska bit tolk popolna da ne bi nikol padu, medtem ko se to tut starsem zgodi?! taki starsi k tok panicarijo se ne upajo vzet varuske, a razumes?! ce spet gremo na mojo izkusnjo: enkrat nism bla pozorna in se je tamali igral z steklenicami. razbijal jih je, in se je mal porezal po roki, ampak kri je ful tekla. zacel se je jokat, in je teku cez hiso (kri je kapljala po tleh, pa roke je mel krvave) ravno ko sem ga ulovila, je prisla mama. pa mislis da je kaj panicarla? ne, ker je normalna mama in ve da se nesrece pac dogajajo. jao jao. pa tut ce se eno uro pogovarjas po telefonu (zakaj bi sploh se, ne vem...) pac otrok tacas rise alpa neki...
ful prevec panicaris, bogi tvoji otroc

in ce bodo tut tisti starsi tok panicarli, pac niso primerni za imet varusko doma. ker to pac ni nic takega ce otrok dobi kako busko (ce se ne dogaja vsak dan valda, ce pa enkrat pade je pa to prej normalno kot nekaj hudega).
mam js tut malega bratca, in 10 otrok vsak tedn cuvam brez starsev za uro pa pol. pa se vcasih skregajo, alpa kdo pade, se udari....pa so vsi starsi tok cloveski da vejo da je to normalno! v nasprotnem primeru pa itak bi blo skor nemogoce sodelovat s starsi (ti na primer ne bos nikol mogla met varuske

)