Fajn, da sem zasledila to temo. Jaz pa najraje gledam (sem gledala ) serijo My name is Earl, ampak so lani maja prekinli pogodbo, posnete so bile samo 4 sezone, tako da sem že vse pogledala:) Absolutno mi prevladuje pred vsemi:)
True Blood (čakam nove dele junija!! )
Vampire Diaries
Grey`s Anatomy
Desperate Housewives
Gossip Girl
One Tree Hill (ampak sem čist razočarana nad zadnjo sezono, tak da mislim, da bom s tem zaključla )
trenutno je z tekočimi serijami kriza drugače pa:
One tree hill
gossip girl
girlmore girl(obujamo spomine)
začela gledat vampire diares(kolegica predlagala)
občasno housa, vse možne CSI, Bones,
so pa že v pripravi da jih med počitnicami obdelam :
dawson's creek, the OC, summerland, las vegas, felicity
FlashForward - ful huda serija, trenutno izgleda kot sci-fi, ampak sem šele pri 5. epizodi, tako da se to utegne še spremenit
Modern Family - čisto nasprotje pocukranih sit-comov, i like
fant je potegnu dol vse dele Tom in Jerrya tako da zdej skos to gledava - no sej kako ne bi ko pa je to ena in edina in edinstvena in najboljša risanka kar so jo kdaj naredili (današnji tamalčki se mi prou smiljo ker so na sporedu tako butaste risanke)
Priporočam serijo Criminal Minds. Skupina FBI Behavioral Analysis Unit strokovnjakov/profilerjev (ne vem kaka je slo beseda ), ki večinoma išče serijske morilce.
Po mojem mnenju prekaša vse CSI.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.