Zdej pa ne vem, a sm jz tok čudna, al je to zgolj slučaj, da vas je tuki tok velik navijal za Rusijo.

Pa kva je to?? A to je kao full dober komad, k se bo zdej vrtel po radijskih postajah, da mi bo cele dneve slabo. Pa tako, že stokrat slišano melodijo, jz osebno skomponiram v enem dnevu. Ne razumem, res.. Živce sem zgubljala, ko sm gledala nastopajoče (men je blo vse isto) in kasneje točkovanje. Kakšna Rusija?!?! Pa sej mi je bla še naša Rebeka boljša od njih. To gre vse na račun drsanja (v radiju treh metrov) Plušenka, ki si je s takim nastopom nakopal sramoto. Naslednji Eurosong postavimo mi na oder bradljo in Mitjo Petkovška, da bo izvajal elemente.., mogoče bomo potem tut mi zmagal s kakšno Sanjo Grohar..
Zame zmaga Bosna na celi črti! To gre vsaj v ušesa, pa še precej drugačen je od ostalih.. Takoj za njo pa Francija. Vsaj norca so se nardil iz teh debilov, ki iz sebe naredijo 100x večje klovne, ker pridejo z odpeto srajco na oder in jokajo v mikrofone, pri nasprotnem spolu pa bolj je umetna, bolj je (kao) huda.. Tipi čisti pedri, ženske tipične playboy lepotice - vse v kratkih srebrnih kiklcah, napihnjenimi dekolteji, polnimi žnablji in vse z popolnoma enako frizuro, z zagorelo solarijsko poltjo, s prozornimi petkami.. Kr neki..
Da ne govorimo Hrvatih, ki jih tuki eni tko hvalite.., a lahko zaspim?!?! Sej sm se cel čas njihovega nastopa bala, da ne bo koga infarkt..
To je bla polomija. Tut jz sm za to, da na Eurosongu sploh ne nastopimo več, ker smo politično tko nemočni, žal. Rusi majo pa nafto.. Pa veliko sosedov, ker so tko velka država.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!