Kdo plačuje?
orhideja1 napisal/-a:No jaz za božič ne prejemam in ne kupujem daril, tako da to ni primerjava zame![]()
Drugače pa razumem ja, ti si eden izmed redkih, ki je radodaren in ne gleda samo na to, kaj bo dobil, ampak na to kaj bo dal.
Saj jaz sem ista, zato se pa ne morem sprijazniti s tem, da si ne bi stroškov delila.
S tabo je potem fino ven hodit, samo midva bi se stepla, ko bi bilo treba plačat
Obstaja fora...da ko greš na wc vmes plačaš račun...in potem ko greva in hočem plačati...ti rečeš: je že plačano,ccc

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
sanjaanja napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:
Če se pa do ženske ne smeš obnašati kot do dame...potem očitno predvideva da ni vredna tega! Če to razume kot to da jo pomilujem!
Oprosti, ampak izkušnje mi kažejo, da se v javnosti do žensk obnašajo kot, da so dame predvsem tisti moški, ki imajo nekaj na vesti (varanje,...)
Poznam primer, (pa ne zdaj vzet tega kot, da so vsi takšni), ko ima mož ljubico, žena to celo ve. Ampak, ker hočeta, da v javnosti zgleda kot, da ni nič narobe, jo mož lepo vezi na večerje, se lepo držita za roke, hodita okrog vsa zaljubljena. Mislim koga imata tukaj za norcaSebe, ker igrata zaigrano ljubezen.
omg

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Jeba, ja, po tej veleumni teoriji (ki je pršla najbrš s strani zafrustriranih bejb, k bi rade kdaj kej dobile, pa pač nimajo te sreče) ma moj saj ene par lubic, če ne clo še kšno ženo, hod na striptize in plačuje kurbice ... glede na to, kako in u kolki meri me na svojo (!) željo in svoje (!) veselje razvaja. Oh, naiuna js, sm pa misnla, da me ma sam zlo rad
.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:Jeba, ja, po tej veleumni teoriji (ki je pršla najbrš s strani zafrustriranih bejb, k bi rade kdaj kej dobile, pa pač nimajo te sreče) ma moj saj ene par lubic, če ne clo še kšno ženo, hod na striptize in plačuje kurbice ... glede na to, kako in u kolki meri me na svojo (!) željo in svoje (!) veselje razvaja. Oh, naiuna js, sm pa misnla, da me ma sam zlo rad.
Jaz sem šele včeraj dojel, da sem kurbir in da se gonim okoli

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Roberta R. napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:
Če se pa do ženske ne smeš obnašati kot do dame...potem očitno predvideva da ni vredna tega! Če to razume kot to da jo pomilujem!
omgtorej ker se midva z mojim drživa za roke, mi odpre vrata, hodiva okrog zaljubljena, loh prčakujem, da ga najdem v postli z drugo če slučajno pridem nenajavljena? in večino moških si ti pogruntala po enem samem primeru?
Navedla sem en primer. Poznam jih več. Ni zato sploh ne maram, da bi se mi moški nekaj pokroviteljsko obnašal. Toliko sem pa že sposobna, da si sama odpiram vrata pri avtomobilu,... Jaz sem mu to prepovedala. Če me drugače ne more osvojit, mu tudi tega ni treba počet.
Aloha napisal/-a:Jeba, ja, po tej veleumni teoriji (ki je pršla najbrš s strani zafrustriranih bejb, k bi rade kdaj kej dobile, pa pač nimajo te sreče) ma moj saj ene par lubic, če ne clo še kšno ženo, hod na striptize in plačuje kurbice ... glede na to, kako in u kolki meri me na svojo (!) željo in svoje (!) veselje razvaja. Oh, naiuna js, sm pa misnla, da me ma sam zlo rad.
Meni se zdi, da si ti malo zafrustrirana glede na tale odgovor.

ryu10kyu napisal/-a:Jaz sem šele včeraj dojel, da sem kurbir in da se gonim okoliPrasec od desca, ki svojo izbranko razvajam zaradi tega ker imam slabo vest in to popravljam na tak način, da ji pač skušam nuditi vse najboljše v življenju
A si ti že kdaj slišal za to, da razvajene bejbe si hitro poiščejo drugega, ker se dolgočasijo.
Če tip punco razvaja, še ne pomeni, da je razvajena. Đizs, zakaj bi kdo hotel imet partnerja, ki ga ne bi niti malo razvajal? Očitno ste eni malo Špartanci po duši
Da me ne bi slučajno kdo spet materializma obsojal, sploh ne govorim zgolj o finančnem razvajanju. Midva sva oba pomoje razvajena, kar se crkljanja in ljubkovanja tiče. Pa ponavadi v trgovini pomislim še na to, če bo on pri meni jedel, da kupim kaj njemu ljubega. Pač takšne male pozornosti. In ne, ne varam ga

Da me ne bi slučajno kdo spet materializma obsojal, sploh ne govorim zgolj o finančnem razvajanju. Midva sva oba pomoje razvajena, kar se crkljanja in ljubkovanja tiče. Pa ponavadi v trgovini pomislim še na to, če bo on pri meni jedel, da kupim kaj njemu ljubega. Pač takšne male pozornosti. In ne, ne varam ga

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
ana27 napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Jaz sem šele včeraj dojel, da sem kurbir in da se gonim okoliPrasec od desca, ki svojo izbranko razvajam zaradi tega ker imam slabo vest in to popravljam na tak način, da ji pač skušam nuditi vse najboljše v življenju
A si ti že kdaj slišal za to, da razvajene bejbe si hitro poiščejo drugega, ker se dolgočasijo.
Še prej pa, če kaže jezik.
ana27 napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Jaz sem šele včeraj dojel, da sem kurbir in da se gonim okoliPrasec od desca, ki svojo izbranko razvajam zaradi tega ker imam slabo vest in to popravljam na tak način, da ji pač skušam nuditi vse najboljše v življenju
Ne da nisem slišal..celo poznam iz prakse to da so nekatere pač drugačne kot bi si jaz želel od ženske da je...ampak če opazim da ženska pač gleda dosti nase in da je egoistična...odpade pač iz mojega življenja stran

Saj sem dovolj čustveno in psihično inteligenten, da opazim kaj se dogaja ob meni in okoli mene