sanjski poklic
Sanjski? Arheologinja, znanstvenica v biokemičnem laboratoriju na kakem inštitutu, psihiatrinja.
Trenutno študiram nekaj podobnega enemu od zgornjih poklicev. Vzporedno pa bom vpisala faks, ki me bo do enega od njih dejansko pripeljal.
Peony napisal/-a:* Koliko vas dejansko dela na uresničitvi sanjskega poklica? (torej, dela faks, s katerim lahko delaš potem to kar hočeš)
Trenutno študiram nekaj podobnega enemu od zgornjih poklicev. Vzporedno pa bom vpisala faks, ki me bo do enega od njih dejansko pripeljal.
Sanjski poklic še nimam pojma vem pa da hočem pol dalje študirati politologijo/komunikologijo/mednarodni odnosi ali pa analitsko sociologijo v Ljubljani...upam da mi bo uspelo ker baje je visoka omejitev..če kdo obiskuje kaj o tega se mu priporočam za kak nasvet ali pa če poveste kako ste zadovoljni..hvala 

moj sanjski poklic je bil vedno vzgojiteljica v vrtcu in to zdj delno sm..no pomočnica vzgojiteljice, ampak sem se odlocila da nocem bit praw vzgojiteljica ker sem ta leta veliko delala v vrtcu in sem nekako spoznala da nebi to delala cel life, delo je u redu zelo sem rada z otroki tudi radi me imajo in metori so mi vedno govorili da sem za to, amapk se ne vidim v tem zato se nism vpisala na pedagosko fakulteta amapk na slovenistiko ker me ta smer zelo zanima..odlocala sem se med slovenistiko in kulturno zgodovino in tko da me vrjetno caka slovenistika, newem mogoce mi to prinasa sanjski poklic...nekako imam trenutno zeljo bit sportna novinarka ali kaksna urednica...to delo me zelo zanima in nasploh sem noraa na sport..rada ga spremljam...zanima me pa tudi delo v knjiznjici ali delo profesorja..tako da s tem faxom ni izkljuceno nic od tega..baje 

- ~IsaBella~
- Sramežljivka
- Kraj: in my dreams
-
- Cosmopolitanka
mARTy___ napisal/-a:fotografinja, mogoče direktorica fotografije pri filmih, nekaj kreativnega v tej smeri vsekakorrada bi postala znana modna fotografinja, to bi bilo res super. vsaj trenutno imam take želje
nameravam pa študirati multimedijske komunikacije ali pa morda celo fotografijo v Sežani (če bo).
A so mar kakšni plani, da boš lahko v Sežani fotografijo študiral. To bi blo pa super.
polly-polly napisal/-a:mARTy___ napisal/-a:fotografinja, mogoče direktorica fotografije pri filmih, nekaj kreativnega v tej smeri vsekakorrada bi postala znana modna fotografinja, to bi bilo res super. vsaj trenutno imam take želje
nameravam pa študirati multimedijske komunikacije ali pa morda celo fotografijo v Sežani (če bo).
A so mar kakšni plani, da boš lahko v Sežani fotografijo študiral. To bi blo pa super.
Ja, naj bi v šolskem letu 2008/2009 bila odprta v Sežani fotografija. Ne vem pa, pod katero fakulteto bo spadala in, če bo to smer. Ali, če bo mogoče celo zasebna... ne ve se... Sem pa slišala po radiu, da čakajo da odobritev za odprtje. Tako, da verjetno bo. Upajmo. Sicer pa nisem čisto prepričana...Ker umetnik si po duši, ne rabiš se tega učit... bomo videli

~IsaBella~ napisal/-a:LaBonita napisal/-a:moj sanjski poklic bi mi bil delati v pretežno moškem teamu, zato ker se že celo življenje bolje ujamem z moškimi kot pa z ženskami...ženske na kupu - samo opravljajo in 3/4 jih je nevoščljivih brez razloga...
se podpišem!
potem pa pejta gradbeništvo študirat... pa se vidimo...

LaBonita napisal/-a:moj sanjski poklic bi mi bil delati v pretežno moškem teamu, zato ker se že celo življenje bolje ujamem z moškimi kot pa z ženskami...ženske na kupu - samo opravljajo in 3/4 jih je nevoščljivih brez razloga...