Brez ali s kondomom?
-
- Komunikatorka
Mah kaj se obremenjujete s SPB...... raj razmišlite o kardiovaskularnih in rakavih obolenjih - to dvoje je namreč med najpogostejšimi ..... in namesto preštevat ali je bil eden ali dva brez kondoma, razmišljajte o enem ali 20 cigaretih dnevno, pa o holesterolu, o škodljivosti sončenja ....
Sicer nisem zagovornica seksa brez zaščite, menim tudi, da je testiranje pametno, ampak pretiravat pa res ni treba ....
Je res, da je že eden lahko dovolj (tega se zelo zavedam) in da včasih tudi 10 ali več ni škodljivo ... kaj čmo, to je loterija. Med kadilci naprimer pa niso ravno tako ugodni izzidi, in 0 ali 10 let kajenja pa da veliko razliko .....
Sicer nisem zagovornica seksa brez zaščite, menim tudi, da je testiranje pametno, ampak pretiravat pa res ni treba ....
Je res, da je že eden lahko dovolj (tega se zelo zavedam) in da včasih tudi 10 ali več ni škodljivo ... kaj čmo, to je loterija. Med kadilci naprimer pa niso ravno tako ugodni izzidi, in 0 ali 10 let kajenja pa da veliko razliko .....
barbika_444 napisal/-a:Mah kaj se obremenjujete s SPB...... raj razmišlite o kardiovaskularnih in rakavih obolenjih - to dvoje je namreč med najpogostejšimi ..... in namesto preštevat ali je bil eden ali dva brez kondoma, razmišljajte o enem ali 20 cigaretih dnevno, pa o holesterolu, o škodljivosti sončenja ....
Naslov teme je Seks brez kondoma - s kolikimi do danes? tko, da je nekako logično, da se tuki obremenjujemo s SPB itd.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema