Kaj vas najbol pomiri?
Najbolj me pomiri ko svoje tezave izlijem na papir. Papir je potrpezljiv in se ne oglasa ko ni treba, vse prenese in mi da za mislit.
Pomiri me tud moja macka ko jo pogledam in ko pobozam po mehki dlaki in sploh me pomiri ko zaslisim njeno predenje.
Vcasih me pomiri muska, bolj redkokdaj. To obdobje sm prerasla in zdej mi je muska ok samo takrt k sm z vsem zadovoljna, da le se izpopolne trenutek srece.
Obcasno me pomiri cigareta v ustih, skupaj s kavo. Ampak res obcasno.
Spomnim se, da me je enkrat oci tok razpenu da sm pometala vse knjige na tla (se sreca da nism nobene unicla v tem navalu besa) in zravn kricala k utrgana. Ce bi me takrt kdo vidu, bi poklicu gospode ki bi mi nadeli bel "brezrokavnik", hehe.
K sreci je momentov ko sem razpenjena, cedalje manj. Nekako zivim v sozitju z vsem kar se dogaja in vse sprejemam na malo drugacen nacin kot pred nekaj leti.
Pomiri me tud moja macka ko jo pogledam in ko pobozam po mehki dlaki in sploh me pomiri ko zaslisim njeno predenje.
Vcasih me pomiri muska, bolj redkokdaj. To obdobje sm prerasla in zdej mi je muska ok samo takrt k sm z vsem zadovoljna, da le se izpopolne trenutek srece.
Obcasno me pomiri cigareta v ustih, skupaj s kavo. Ampak res obcasno.
Spomnim se, da me je enkrat oci tok razpenu da sm pometala vse knjige na tla (se sreca da nism nobene unicla v tem navalu besa) in zravn kricala k utrgana. Ce bi me takrt kdo vidu, bi poklicu gospode ki bi mi nadeli bel "brezrokavnik", hehe.
K sreci je momentov ko sem razpenjena, cedalje manj. Nekako zivim v sozitju z vsem kar se dogaja in vse sprejemam na malo drugacen nacin kot pred nekaj leti.
hmm, najbl me sigurn pomiri muska. pa kak večer k se u postlo uležem in ful razmišlam o različnih stvareh.potem večinoma k sm sama doma, al pa tut včasih k grem na morje se usedem na eno klopco pr obali in spet kr nek razmišlam, zamižim ..in sm k v devetih nebesih
pa pogovor z best frendico k mi je kot sestra, k mi zna ful svetovat, k pišem svoje občutke v dnevnik.velika skodelica kave na vrtu s knjigo v roki.cigaret, k sm zuni, k grem žurat, takrat čist pozabm na vse skrbi in se sam znorim, tko da sm drug dan k se naspim k nova

pa pogovor z best frendico k mi je kot sestra, k mi zna ful svetovat, k pišem svoje občutke v dnevnik.velika skodelica kave na vrtu s knjigo v roki.cigaret, k sm zuni, k grem žurat, takrat čist pozabm na vse skrbi in se sam znorim, tko da sm drug dan k se naspim k nova

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
purple_rain napisal/-a:malacveka napisal/-a:obvezen cigaret![]()
A sva edine, ki naju čik pomiri?![]()
Ja, slaba navada, sam če pa reees pomaga v kriznih trenutkih.
še jst

čikec itaq pomaga..ne sicer neki ful, pomaga pa..če ne vsaj psihično ker mislimo da pomaga

drgač me pa najbolj pomiri topel objem od nekoga ki me ima rad in pa spanje...ko spim me ne briga nič

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
*purple* napisal/-a:purple_rain napisal/-a:malacveka napisal/-a:obvezen cigaret![]()
še jst![]()
čikec itaq pomaga..ne sicer neki ful, pomaga pa..če ne vsaj psihično ker mislimo da pomaga![]()
Za tistih prvih 5minut, da ta hujša kriza mine..

purple_rain napisal/-a:malacveka napisal/-a:obvezen cigaret![]()
ja jas sem tudi taka!!prvo mi na misel pade čik, ko me kaj razkuri...sem pozabla...zadnje čase se mi to dostikrat zgodi, ko kaj slabega čujem o meni, ko se npr.učim pa sem slabe volje, ker si ne zapomnim, ko ponavljam, te pa si ga kuj pržgem

V prvi vrsti res objem dragega, k me zna tko 'povit', da pozabim da obstaja še kaj drugega, izven njegove toplote.
Sicer pa, če njega ni blizu, potem pa kuhinja/čiščenje, da lahko razmišljam, oziroma takrat, ko bi me razmišljanje še bolj razjezilo, takrat pa poiščem koga, ki rad o svojih težavah razpreda in ga predano poslušam - in ob tem pozabim na svoje. Mal bolano, ampak deluje ...
Sicer pa, če njega ni blizu, potem pa kuhinja/čiščenje, da lahko razmišljam, oziroma takrat, ko bi me razmišljanje še bolj razjezilo, takrat pa poiščem koga, ki rad o svojih težavah razpreda in ga predano poslušam - in ob tem pozabim na svoje. Mal bolano, ampak deluje ...

-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Največkrat me v slabo voljo spravi glih moj, tako da od njega ne morem pričakovat tolažbe, no te pa tako ali tako ne morem, tudi če me kaj drugega spravi v slabo voljo, ker on ni tak tip, ki bi me znal objet in pomirit.
Tako da mi pomaga, da sem takrat povsem sama, si naglas dam glasbo, pa zraven mal pomigam. To mi najbolj pomaga, potemmogoče še namakanje v kadi s precej toplo vodo, ampak vsekakor pa da sem sama. Če nisem sama, se ne bom pomirila. Marsikdaj me pomiri tudi vožnja z avtomobilom in meni ljuba glasba zraven, ampak tega se ne morem velikokrat poslužit.
Tudi pogovor s sodelavcem je lahko spoščujoč, on me zna pomiriti, ampak na žalost ga ni nikol ob meni, ko bi ga rabila. Tako da se potem, sicer je priložnost za to vedno redkejša, pogovoriva na hitro v službi. Čeprav me tudi on spravi v jezo, vzamem v zakup, da je dober sogovornik.
Pa šprehod, to mi tudi paše, in pa morje, samo kaj, ko ga vidim le enkrat letno, oz. kopanje in savnanje.
Vsekakor pa sem rada takrat sama (ko se rabim pomirit).
Tako da mi pomaga, da sem takrat povsem sama, si naglas dam glasbo, pa zraven mal pomigam. To mi najbolj pomaga, potemmogoče še namakanje v kadi s precej toplo vodo, ampak vsekakor pa da sem sama. Če nisem sama, se ne bom pomirila. Marsikdaj me pomiri tudi vožnja z avtomobilom in meni ljuba glasba zraven, ampak tega se ne morem velikokrat poslužit.
Tudi pogovor s sodelavcem je lahko spoščujoč, on me zna pomiriti, ampak na žalost ga ni nikol ob meni, ko bi ga rabila. Tako da se potem, sicer je priložnost za to vedno redkejša, pogovoriva na hitro v službi. Čeprav me tudi on spravi v jezo, vzamem v zakup, da je dober sogovornik.
Pa šprehod, to mi tudi paše, in pa morje, samo kaj, ko ga vidim le enkrat letno, oz. kopanje in savnanje.
Vsekakor pa sem rada takrat sama (ko se rabim pomirit).