MsN napisal/-a:Lahko ti povem, kako je tam nasplošno - pobruhanoVečinoma tam bivajo zabave željne skupinice, predvsem najstniki, ki konstantno pijejo. Če želiš tako vzdušje, je to super prostor, če bi rada kaj mirnega, pa boš globoko razočarana.
Sicer pa Portorož naravnost sovražim - ogabna plaža brez sence, obupno umazana voda, drago je že več let, tipičen turist pa je fensi nastopač, ki mu je višek dneva sprehajanje gor in dol po edini ulici Portoroža. Ne prebavljam tega kraja, čeprav se vsako leto znajdem tam![]()
V bistvu gremo na morje samo za podaljsan vikend - 4 dni, zato ne bi rada sla na Hrvasko. Gremo punce in smo se za Portoroz odlocle, ker se ob vecerih kaj dogaja, ceprav vem da sta morje in plaza obupna. Ampak v Umagu ali Porecu se nic kaj ne dogaja ob vecerih me pa ne bi sle tak penzionisticno varijanto.

To, da je v kampu polno pijane mladine sem slisala, ampak naj bi obstajal tud bolj "penzionisticen" del, cisto nekje pri vhodu. Ker mi bi v bistvu v kampu samo spale, ampak je pa problem, ce ti horde pijanih ne pustijo tega.
Sploh ne vem, kaksna je druga moznost, ker apartmajev ni za dobit, hoteli so pa itak grozno dragi...