Spanje

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Js tut rabm velik spanja. tele zgodne ure mi sploh ne odgovorajajo k sm bl nočna ptica in pol grem med tednom spat ob polnoči šele, ker prej enostavno ne morm zaspat in spim vsega skupi sam 6 ur kar je zame definitivno premal. :wink: In pol sm čist povožena že na konc tedna..med počtincam pa lepo grem spat ob ene 2eh in spim do 14ih..jap rabm kr 12 ur spanja da se naspim. :)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Čist odvisno ...
Lahk zaspim kadarkoli in spim ful velik... tut če spim do 11 zjutraj, bom šla ob enih popoldan (po kosilu) takoj spet spat do 5 popoldan.
Lahk sem pa tut 2 dni skup budna (preverjeno), če je treba. Nikol se ne zbudim ob isti uri zjutraj in nikol negrem spat ob isti uri zvečer... če sem zaspana grem spat že popoldan pa do drugega dne, če pa nisem grem spat pač enkrat zjutraj.
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Kolk velik eni rabte spat..zgleda je čist odvisn od človeka, sj kdaj bi pa jest tud spala in spala..
Za dežjem vedno posije sonce!!
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Sj jest tut drugač obožujem spanje, sam ne morem pa recimo čez dan spat pa to... je pa res zanimivo kok mamo različne navade :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Joj jaz sem taaaaak polh :oops: da bi res lahko spala na ukaz. Meni je 8h nekje povprečno da se naspim. Včasih pa pač potrebujem res več. Še posebej ko je potrebno zgodaj ustat za v službo, tako da ko pridem domov grem ponavadi za kakšne pol urce do uro kar lepo spat, da potem sploh lahko normalno funkcioniram. Moj dragi je pa čisto nasprotje od mene. On popoldne skoraj nikoli ne gre spat, razen če bi rad kaj od mene :rofl: takrat se pod krinko stiska k meni.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
plesalčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani

Neprebrana objava Napisal/-a plesalčica »

ufff,jaz lahko spim nenormalno dolgo... :snoopy: je pa res,da bi zvečer lahko visela pokonci tudi do 2 zjutraj.drugače pa svojo rit dvignem iz postelje ob 6.00
...itak mi vse diši po tebi...
irisina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: =)

Neprebrana objava Napisal/-a irisina »

No js pa rabim tam ene 8ur spanja med tednom da se fajn naspim :wink: Sej bi tud več pasal, sam ne znese s časom :D ga mal primanjkuje pa tko :wink:

Samo grem spat tko ob ene pol 11h pa vstanem ob pol 7h (tako nekako gre med tednom), med vikendom pa grem tud kasnej,ampak pol temu primerno tud vstanem kasnej..

Se pa valda tud nardi da med tednom manj spim, k grem kasnej spat, pa moram zjutri še vseen vstat (fax pa to), pa morm pol nadoknadt med vikendom (če ne delam slučajno zjutraj), pol pa lah tud 12 ur skupi spim :D

Ne maram pa spanja popoldne, sem to delala en čas v srednji, pa mi je blo krneki, začela sm s tem da sm zadremala za 10minutk, čez par mescov je blo pa že tko, da če nism šla vsaj za urco spat popoldne sm bla čist preč :? Tko da sm se tega odvadla in ABSOLUTNO ne hodm več spat popoldne, je dan takoj mal daljši :razz: :wink:
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Če bi lahko, bi spala vsak dan 16 ur.
Resno, rabim vsaj 10 ur, da si res odpočijem. Kar pa je vsaj med tednom neizvedljivo, ker imam tako razdrobljen urnik in skačem okrog od jutra do večera. Potem funkcioniram pač polovično, pa vseeno nekako gre :D še dobro, da ni moj lajf v razsulu. Najhuje je, če se moram veliko učiti in sem neprespana :? mučenje na kubik. Noben kofe, zmešan z redbulom mi ne pomaga takrat.
Spim pa rada tudi zato, ker obvladam lucidne (budne) sanje. Tega se je sicer težko naučiti, ampak se splača, ker je zakon :) Počneš lahko, kar hočeš in s komerkoli hočeš :twisted: Kompenziranje realnosti najbrž ...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Uuu,spanje-obožujem! :D

Spat hodim tam nekje ed deseto in enajsto.Se pa tud zgodi da sem že ob devetih v postelji.Če lahko spim kolko želim potem je to nekje nakasneje do devetih.Med tednom je bed ko se moram vstat ob 6.30 pa rabim 15 min da se zbašem ven.In če slabo spim oz. malo sem cel dan tečna..
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Jaz sem pa zelo prilagodljiva. Če je treba lahko spim tudi samo par uric, ampak je treba to slej ko prej nadoknaditi. Če imam čas spim povprečno od 8 do 10 ur, drugače je pa tudi 6 dovolj, če je treba. Je pa tudi razlika, kje spim, kako utrujena sem in podobno. Zgodi se tudi, da ful ne morem zaspati, pa se mi rahlo ni jasno zakaj. Ampak bo že.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

jst zelooo doug spim,še posebi ob vikendih, če grem kam vn pa pridm ob 7h zju3 domov, vem da bom do 4h-5h popoldne spala, sam pol zvečer pa ne morm zaspat :?
k sm hodila u redno šolo pa da sm mela že ob 7h pouk, je blo tok težko zjutri ustat, pa tut če sm šla ob 10h zvečer al pa ob 1h zjutri spat
zdj k hodm pa u večerno spim pa tut do enih oz. do kosila :oops: :D
pač rada spim, tko je :D :P
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Med tednom spim okoli 6ur (od približno 0.00 - 6.00), včasih grem spat tudi popoldne za kakšno uro, kljub temu da sem pol še bolj izmozgana.
Drugač pa brez problema spim ali samo 4 ure, če je treba, lahko pa tudi 16 ur ali več. Čist odvisno, kaj počnem v tistem obdobju, kolk se imam za učit ipd.
Sem pa tud jst nočni tip človeka, oziroma imam za par ur zamaknjeno vse skupaj - spat bi hodila okoli 2h, zbujala bi se med 10-11, ampak kaj ko je že tolk dneva izgubljenega, ker vsi tolk prej vstajajo. :?
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

smotkA napisal/-a:Sem pa tud jst nočni tip človeka, oziroma imam za par ur zamaknjeno vse skupaj - spat bi hodila okoli 2h, zbujala bi se med 10-11, ampak kaj ko je že tolk dneva izgubljenega, ker vsi tolk prej vstajajo. :?

Pod tole se pa lahko podpišem. Tudi jaz bi najraje šla vedno spat šele po polnoči in potem dolgo spala. Problem je pa še to, da se ponoči ne morem učit. Okoli 20h mi vse dol pade. Se pravi, da se čas, ko sem dejansko efektivna kar precej zmanjša. Ampak ajde, se trudim hodit prej spat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Mala.Neja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mala.Neja »

Hm, večinoma hodim spat okrog 22. ure (včasih tudi prej, če sem utrujena), vstanem pa okrog šestih zjutraj (med tednom). Čez vikend pa rada poležim v postelji tudi do kosila - t. j. do cca. opoldneva. :D Pravzaprav imam čudne spalne navade. Sem kot ena kameleonka, ki se lahko prilagaja vsemu... poleti med počitnicami lahko vstajam tudi ob šestih zjutraj, da grem na tek, se pa dogaja tudi, da včasih prespim celo dopoldne (ampak sem potem samo še bolj nenaspana).
The fashion is my passion.
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Js bi spala še pa še.
Med tednom grem ponavadi spat okol 23:00 (tudi 24:00), vstanem pa ob 6:25, če smo natančni. S tem, da mam navado, da še popoldne spim, v bistvu skoraj vsak dan, ampak ne več kot za 1 uro, ker pol sm še bolj utrujena in manj dojemljiva za šolsko snov. Pa ni mi večjega užitka, kot to, da če sm ful utrujena, pa se mi tist dan ni treba preveč učit, pa lahk v miru prespim celo popoldne.
Med počitnicami in vikendi spim okrog 10 ur... Odvisno. Ponavadi me pa tak starši prej zbudijo. :? Takrat pa seveda NIKOL ne spim popoldne, škoda dneva.
...
Odgovori