Ok, kej takega pa prvič slišim Kako to misliš, da se je zataknu?
Drugače pa js nisem igrala tega že par mesecev in me je zadnjič prov kap zadela, ko sem pogruntala, da sem v igrci še zmer poročena z bivšim in da imava 4 otroke. No, sva se potem po hitrem postopku ločila.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Meni je blo pa za crknit smesno, ko je zena pokvarla bano, in pol je z izvijacem nekaj tolkla po pipi, na koncu pa je zacelo samo spricat vse okol al pa ko tel. zvoni, pa se simsek zalaufa, pa kr pade cez prag
To je tema! Simsi so zakon! Zdaj imam 1. in 2.del, nabavljam pa si še dodatke za 2.del (pets,university itd.)
Mah super so Simsi! Samo ne štekam v 2.delu-ne morem graditi hiš in me moti da moram hišo kupiti, pol pa niti ne morem menjati oken, pa preprog itd. Mogoče pa to zato ker imam prepečeno igro,ali???
Bulma napisal/-a:Samo ne štekam v 2.delu-ne morem graditi hiš in me moti da moram hišo kupiti, pol pa niti ne morem menjati oken, pa preprog itd. Mogoče pa to zato ker imam prepečeno igro,ali???
Men tut to ne dela jst tut mislem, da zato kr nimam originalne ?
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
no ja, tuki vama pa ne morm pomagat.. ker mam original ma ja, morm se pohvalt LOL... em, pa sj sta mogli serijsko vpisat, k sta inštalirali ane? pomoje ni važn, al maš original al ne... ne vem... prvič slišm, da kej ne bi delal zato, ker ni original
Ja,serijsko sem vpisala, samo graditi pa ne morem. Lahko hišo kupim, pa jo opremim, ali ne morem menjavati vrat, pa oken, preprog itd. Pohištvo pa lahko. No,mogoče pa jaz delam narobe kaj da ne morem graditi
jagodka85 napisal/-a:no ja, tuki vama pa ne morm pomagat.. ker mam original ma ja, morm se pohvalt LOL... em, pa sj sta mogli serijsko vpisat, k sta inštalirali ane? pomoje ni važn, al maš original al ne... ne vem... prvič slišm, da kej ne bi delal zato, ker ni original
dej mi jih narež, pa pošlji ... skupaj s serijsko ja, jst tut nimam originalnih, ker ma sestrična vse, pa mi jih je samo na CD dala, pa zraven serijske, pa vse dela ...
men se skoz en zakur ... jst ne vem, kaj je s temi psihopati, ampak vsi so nagnjeni k samomorom ... da o tem, ko se polula sred dnevne sploh ne govorim
Meni se tudi zakurijo Hehehe. Enkrat je bil požar, pa je ženska umrla pa se je potem tam v kuhinji žara naredla. Pol pa vedno ko so ostali šli mimo so jokali. Mislim?
Moja sestra je pa vedno v 1.delu morila otroke. Ko se je novi dojenček narodil, pa njej ni bilo všeč, ga je dala v bazen, vzela ven stopnice pa je potem umrl. Ojej!
Bulma napisal/-a:Ja,serijsko sem vpisala, samo graditi pa ne morem. Lahko hišo kupim, pa jo opremim, ali ne morem menjavati vrat, pa oken, preprog itd. Pohištvo pa lahko. No,mogoče pa jaz delam narobe kaj da ne morem graditi
nimas originala. moja kolegica je tut mela specene dvd-je, pa ni mogla gradit, pa sem ji moje posodla, pa je gradila kot vlka