simpaticnaa napisal/-a:bj kje so meje med prijateljstvom in ljubeznijo? Kako veš kdaj oseba ki jo poznaš že zelo zelo dolgo prestopi to mejo, če jo sploh prestopi oziroma si jo želi prestopiti? Kakšne namige ti daje??
Meje med prijatelstvo in ljubeznijo so lahko zelo različne, npr:ena je v enem izmed prejšnih postov pisala o tem, da sta se držala za roke,daja poljube, vsi mislili da sta par pa sta vednar bila prijatelja.
To je dobro vprašanje, vendar mislim, da če se z nekom veliko družiš, si izmenjavaš sladke besede(saj iz ene strani) je to že nek znak vendar kot vemo vsak človek lahko vidu določeno situacijo iz različnih zornih kotov! Tud sam poznam primer ko je nekdo vstrajal 8 mesece iz druge strani ni boli nikakršnih odzivov vendar kar naenkrat je poskočila iskrica!
Rad bi se še navezal na tisto ko ne ena rekla, da je težko bit prijatelj s lepo prijateljico!Tukaj se ne bi straninjal, ker poznam in so moje prijateljice pa ne da se hvalim kar nekaj zares lepih deklet! Vsak mi reče pa maš s kero od teh in odg. je ne preposto, res je da mi mora oseba najprej privlačiti z zunanjo lepoto (ni nujn da je lepotica), vendar ključno vlogo pri meni odigra osebnost. Prav zaradi tega mogoče izhaja dejsto, da eni trdijo da prijateljsta med dvema spoloma ni, saj če se z nekom res razumeš in veliko družiš ob temu pa tudi spoznavaš, ugotoviš da to pa je oseba ki bi bila vredna greha in če tega nemorš imeti nekateri res ne vidijo drugega kot prikinitev prijateljstva
Spominjam se ko sem bil mlajši sem si govoril upam da bo kdaj imel tako lepotico , vendar starejši(izkušne pač:) so mi govorili ko boš malo starejši boš videl, da ni vse v lepoti!Res je prav so imel:D
Enostavno zgleda, da nimam veliko sreče v ljubezni, ker vedno ko srečam punco, za katero ugotovim to je to nimam uspeha
Jaz resnično upam, da bom lahko s to punco bil saj prijatel, ker res mi je enostavno tok vredu, da ...Zanimivo je pa tudi da mi vsak ko me z njo sreča in kasnje vidi vpraša kje imam punco, še en dokaz da se veliko druživa:)
Prijateljice pravijo, da je res prav čudno da nimam punce glede na mojo osebnost in zunanji izgled!Bomo že preživel pravijo, da upanje umera zadnje, mogoče pa le nekega dne pride prava