ja tako to je. je postala bolj slavna... ste gledale fil good luck chuck? ful dober. ona je v glavni vlogi z še enim moškim igralcem (se mi ne da iti iskat njegovega imena).
je posnela film, postala noseča... kako da je ne bodo zasledovali? dokler si ne izmišljujejo čudnih zgodb, je še vse ql.
men je ona ful ful lusna (obraz ma so sweet,postavo pa za past dol) pa taka srčkana mi deluje v "good luk chuck" je pa cist carska,tko ku pravi moja sestra dvojcica,je fajn vedet,da nisem najbolj storasto bitje na svetu
ela85 napisal/-a:ja tako to je. je postala bolj slavna... ste gledale fil good luck chuck? ful dober. ona je v glavni vlogi z še enim moškim igralcem (se mi ne da iti iskat njegovega imena).
Men je bil pa ta film ful butast - tak že čisto pretiravanje, tist z njeno nerodnostjo pa vse ... In sej drugač je luštna itd., sam kot igralka mi pa res ni ne vem kaj.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
ela85 napisal/-a:ja tako to je. je postala bolj slavna... ste gledale fil good luck chuck? ful dober. ona je v glavni vlogi z še enim moškim igralcem (se mi ne da iti iskat njegovega imena).
Men je bil pa ta film ful butast - tak že čisto pretiravanje, tist z njeno nerodnostjo pa vse ... In sej drugač je luštna itd., sam kot igralka mi pa res ni ne vem kaj.
Se strinjam. Tisti film je bil malo tako, ni bil najbol smešn... Drugače mi je pa ful luštna, ko jo prvič pokaže v filmu je prav