nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Jz sm pa pri skoraj 20ih še nedolžna. Nikoli ni bilo nobene priloznosti, pa se nic resnega nism imela nikoli, tako da... nekega dne :)
Mala17, da pri teh letih nedolznost jemljes (vcasih) kot breme ni ravno spodbudno :wink: , ker ce se nekaj casa ne bos imela spolnih odnosov, te lahko precej zafrustrira.
Drugace pa vam vsem zelim bogato in uspesno poletje :cool:
petka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a petka »

jst pa... sm 17 stara in sm tud še nedolžna in se sploh ne obremenjujem s tem. bo ko bo, če bo. pa če po resnic povem, mi niti ni važn, da bi biu moj prvič z enim tipom k bi ful doug z njim hodila, zakaj pa? :eek: itak je življenje eno samo učenje in če bi se moj prvič zgodil s takim tipom kul, če pa kr z enim za one night stand pa tud. res, jst se čist dobr počutm k devica in se bom še naprej tko počutla potem ko nom več. najbrž. mislm pa, da učasih (!) sex preveč premosorazmerno povezujemo z ljubeznijo. najbol važn je, da je kontracepcija pa da je use na obeh straneh prostovoljno in s polno mero užitka in da ni obžalovanj, ane?
sama mislm, da trenutno (pr 17ih) še nism prpraulena na resno zvezo kaj šele na sex (nekdo je 1x reku, da si na prvi sex prpraulen takrat, ko si prpraulen se spoprijet s posledicami, no, jst se pa še nism).
jst sam vem kaj si vedno pravm okol mojga prvič: bo že......... :wink:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

petka napisal/-a:sama mislm, da trenutno še nism prpraulena na resno zvezo kaj šele na sex (nekdo je 1x reku, da si na prvi sex prpraulen takrat, ko si prpraulen se spoprijet s posledicami, no, jst se pa še nism).
jst sam vem kaj si vedno pravm okol mojga prvič: bo že......... :wink:

Sm misnla, da nihče več ne razmišlja tako kot jaz. Si mi vrnila vero v "pametne punce". Hvala ti. :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
cat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cat »

mam isto mnenje kot petka :respekt:
stara sm 18 pa sm tud še zmer ... like a virgin ... tralala-la-la ... :D
se ne sekiram, čeprou mi je včasih kr mal bed :( k me sošolci sprašujejo: a si že, a si že???ne vem kaj jih tok mot k sm že toook stara pa še nism ... neki jim ni jasn :confused: ljudje smo pač različni :zustimm:

mejte se punce :hallo:
Uporabniški avatar
tadejci
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tadejci »

cat napisal/-a:čeprou mi je včasih kr mal bed :( k me sošolci sprašujejo: a si že, a si že???:

sicer pa kaj jih sploh briga, če si že al ne, saj pa te to je tvoja stavr in tudi ko boš, jim boš povedala? jaz jim že nebi, naj se brigajo za sebe :)

:)
I never wanted anything, other than to be ur everything...
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Pr ns je blo to v sredni šoli ful tabu....a si že! pa zakaj ja, pa kako ja.....oziroma zakaj ne, pa kaj ti je.....bla bla bla.....

Ampak spomnite se na zgodovino. ženske so bile vse ponosne, ko so bile pri 20-tih še vedno like a virgin....vsi so jih spoštoval in so bile oh in sploh punce, ker so kako čakale na tapravga (oziroma do poroke), danes pa......če že pri 16-tih nisi sprobala vse poze pa še kej zraven si zafrustrirana in ne vem kaj še vse......

Zato pa prav.....ko si se pripravljena vdat vsem tem užitkom in sprejeti posledice tega.....šele takrat se spusti v ta svet.....prej pa seveda da ne.....ODLOČITEV JE TVOJA.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
petka
Sramežljivka
Sramežljivka

[quote="marateja"]Pr ns je blo to v sredni šoli ful tabu....a si že! pa zakaj ja, pa kako ja.....oziroma zakaj ne, pa kaj ti je.....bla bla bla.....

sej točno tko: če si že sexala jih ful zanima s kom kdaj itd, itd, če pa še nis te pa tud spet ful sprašujejo zakva ne,...
ampak pomoje, da če te nekdo, k te ne pozna dobr, to upraša, pač ne ve, kje je meja (kva se še loh upraša, mislm na bonton po to), če te pa je nekdo k te dobr pozna bota pa slej ko prej zašla na to temo in bo itak vedu.
mladi smo pač ful navajeni čredarstva in ko pridš v puberteto in, uau, slišš za ta slavni sex, se začneš sprašvat: kva pa je to, o čem ceu svet skoz govori in hoče met in pol valda da je med mladimi tako zanimanje za to če so sovrstniki že al pa ne.
važn da ti veš kako je prov in da se nobenmu ne pustiš, da se te prime njegov vpliv al pa žalitev...
to je samo moje ponižno mnenje:)
cat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cat »

petka ti razturaš :gut:

sm istga mnenja - ne pusti se da te drugi prsiljo v to, sam da boš lahko pol rekla: zdj sm pa že :( in kaj maš ti pol od tega??? to bi kazal samo na tvoje pomanjkanje samozavesti :idea:
petka
Sramežljivka
Sramežljivka

thnx cat :D !
jst se bom najprej posvetila iskanju skor sanjskega tipa zame... to bo dost cajta trajal, da se zamotm:))
to je samo moje ponižno mnenje:)
girl16
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a girl16 »

petka, cat... sej se strinjam z vama

naj vam povem mojo zgodbo:
preden sm se dala dol mi je blo ful fažno da bom js priprawljena in da se ne bom sekirala za mnenje drugih - mojim frendicam se je to zdelo nekaj groznega ---> s fantom sm bla 3 mesce, imam 16 let in že sm spala z njim... praw briga me za njih.. :stupid: saj sploh ni važno če bi hodila z njim 1mesec al 2leti,3mesce in 12dni... js sm se po teh treh mescih počutla res pripravljeno, varno in zaupala sm mu.... in pol sm čakala sam še priliko... :love:
Don´t worry! I am happy!
girl16
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a girl16 »

sam cat... ˝kaj maš pol od tega˝ ...imaš nek užitek ki ga prej nisi poznala... zdi se mi da na sex gledaš kot neki slabega... a? ne vem no... :?:
Don´t worry! I am happy!
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Ne smete se pustiti, da si sexale s fantom zaradi drugih. To storiš zaradi sebe, ker se takrat počutiš pripravljeno ali pač tudi ne. No, jaz sem bila pripravljena in mi je bilo krasno.

Kot pravi girl16, užitek, ki ga prej nisi poznala. :razz:
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Stara sm bla 13 let. Čakat da si prpravlen? Js ne vrjamm v to. Js sm se neke noči odločila da bom zgubla nedolžnost z najbolšim prjatlom. Do dons mi ni žal. S tem človekom sva še vedno dobra prijatelja in to je bil edini tak stik k sva ga mela. Šele pol sm pa zvedla da je blo tut zanga prvič kar mi je blo ful ušeč. Vsm se vm vrjetn zdim čudna sam sm bla res zrela za svoja leta in sm use delala mal prej. Strah me pa je gdaj bojo naši otroci začel sexat?! Še pred menstruacijo? Kam gre nš svet?

Najbl pomembna je zaščita!!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Aja puzabla sm napisat da nism bla čist zrela za sex in sm rabla dobra 3 leta sexa da sem začela uživat med sexom in doživlat orgazme. Men je bil sex ušeč, ušeč mi je bla ta združitev z nekom... Ampak orgazme sem pa začela doživlat ko sva s fantom že 1 let sexala. Zdj nisva več skp ampak zdj poznam sebe v sexu in vem da frigidnih žensk ni!
Če nisi del rešitve, si del problema.
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Sej če tko pogledaš nisi nikol zrel za sex. To pride samo od sebe. Sej tud za otroke nisi zrel dokler jih nimaš. Šele pol ko jih imaš, te pripravjo do tega, da postaneš zares odgovoren in vse tisto kar pač mame morjo met.

V sex se spustiš pač takrat ko ti čutiš, da je to pa to, in da zdej pa ja. Sam to ni zrelost al pa pripravljenost, je pa seveda tvoja osebna želja in potreba.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Odgovori