meni edin to moti, da ne čutim, da je božič, ker pač ni snega...zmeraj imam v mislih božič - sneg, ampak letos ni tako, zato mogoče se nisem toliko veselila... drgač pa glede novega leta, sem se ful veselila, a zdej ko je pred vrati, pa se mi ne zdi nič posebnega, pač novo leto kot novo leto, lupčki

in to je to...pol pa spet na novo... kar se veselim novga leta je to, da vidm ponavadi večino ljudi (kamor pač grem vsako leto) in si voščimo, lupčke, mal pogovorimo, zažuramo...res je zakon
sploh mi je pa problem, ker drugi nakupujejo, me sprašujejo kaj si želim, a jst pojma nimam, ne vem kaj kupovati, mi dost več pomeni, da se z nekom razumem, kot pa da dobim njegovo darilce...
je pa res ko sem šla v btc city, tam kar mrgoli ljudi, ki kupujejo pa je prav lepo

okrašeno in to...to mi je res všeč, pa tudi običaj, da delamo jelko doma (letos se je bratec izredno potrudu in ustvarjal

) pa gremo k polnočnici...
ne morem rečt, da mi je odveč, ker mi nekako ni...ampak ne maram, tega pretiranega nakupovanja, sploh zato, ker nisem tak dobra za kupovat drugim razna darilca