Tabletke - Logest! Meni so super! Jemljem jih nekaj več kot 2 leti in se mi telesna teža ni zmanjšala ko sem jih začela. Se mi je pa zdej, ampak mislim da to ni od tabletk.
ja midva isto kondome, men je kr smotano it na tabletke, ker sm še dost mlada in mi jih je smotan že kr zdej začet jemat, ker vem, da jih bom jemala potlej ko bom že mal starejša.mava pa take kundomčke k se jih sploh ne čut, pa nama je obema čist ql.uživava v varni spolnosti
zaenkrat uporablam še kondome- beeeeda. nameravam it h ginekologu. kere tablete bi mi pa ve prporočile, ker ene majo ful stranskih učinkov. ena moja frendica zarad njih krvavi ful dlje kot traja normalna menstra, tut do tri tedne in to glih zarad kontracepcijskih... ajt uživite v varnem sexu
Ne uporabljam zaščite -NOBENE od začetka sem kdaj pa kdaj kondom sedaj pa, ko imam resnega fanta - NIČ! Imava težave z neplodnostjo na kateri strani je pa še ne veva ampak mislim, da na moji - ŽAL!
ja jast uporabljam tablete stediril-m. prej sem cilest in je bilo vse ok. zdaj ko pa imam tretji meec te pa sem dobila celulit in še zredila sem se za 2-3 kilograme.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu, po mojoj koži slikaj kao po platnu, diraj me usnama po telu i vratu, pa onda stavi me u ram.
jaz sem jemala diane35, zredila se nisem cisto nic, koza absolutno bolj cista.. jemala sem jih 4leta in sem jih zdaj nehala zaradi slabe vesti... sedaj `paziva`
jz sm glih prejšn mesc zamenjala tabletke iz Diane na Logest. tko ni velike spremembe le prsi k so me prej bolele me zdej ne več. brez tabletk pa nkol! če slučajn pozabm pa kondom, neki sigurno, brez zaščite nkol ne. sam učas se mi zdi da ne morm tabletkam zaupat, pa pol rajš še s kondomom. k če brez tabletk pol em je strah skoz do menze. čeprov jih jemlem že skor 3 lete, sam sm zdej po dolgm cajti spt aktivna