fantje in prijateljstvo...obstaja?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

sm misnla, da obstaja kej tazga... samo se je pr men tisto resnično prijateljstvo obrnlo v ljubezn :) tko da nekega pravega prijatelja nimam, da bi mu vse zaupala pa to..
drgač pa če vsaka stvar ve, kje je meja, potem to definitivno obstaja in je pomoje še lepše prijatelstvo kot pa z istim spolom... samo jz se takih stvari ne grem ;)
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: zagorje ob savi
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a pinkyica »

JA obstaja... imam best frenda k mu ni pr men za to da bi me ... ampak mu velik pomenm kot frendica... :) lahka mu vse zaupam pa tut on men vse ... :) ubistvu veva vse drug o drugmu... ne motjo ga napake... rad me ma tako kot sm jz pa njega ... seveda sva sam frenda in nč več... k jz mam fanta on punco in to je to ... :)
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Ne vidim razlike med moškim in ženskim prijateljem. :)
Jst mam 3, ajde recimo 4 ful ful dobre moške prijatelje, eden izmed njih je bil moj najboljši prijatelj skoraj celo osnovno šolo in se z vsemi ujamem 100% in pri nobenmu ni nič več kot pa samo prijateljstvo. Sploh ne pomislim na kej tazga, ne vem, to bi bil zame že skor 'incest neke vrste. :D Je drugačne vrts eprijateljstvo kot s puncami, ampak mislim, da je fajn da aš mešano družbo, vsaj jaz si sebe ne predstavljam v storgo ženski družbi, nikoli nisem bila navajena tega.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objava Napisal/-a petelin »

Yazmeen napisal/-a:Men se zdi, da se v moško-ženskem prijateljstvu skor zmer neki skriva v ozadju. To so čustva iz ene al druge strani. Vsaj jst še nism doživela, da bi mela res kolega, k bi mi hotu bit sam kolega. Zmer sem dojela, da je bil pač drugač zainteresiran zame. To me je zmer ful razočaral. Z enim sva bla res "prjatla" par let (no vsaj jst sm ga mela za prjatla), sicer mi je on parkrat vmes priznal, da sm mu všeč na drugačen način, ampak kao se zadovolji s tem, da sva sam frenda. Ko se je končn zalubu v svojo sedanjo punco, je mene čist skenslu. Iz tega sm dojela, da mi je par let glumil frenda, v upanju, da bova kdaj kej mela oz. da bova skup.
Mogoče obstajajo res prava moško-ženska prijateljstva, ampak jst ga še nism doživela. Zmer znova se mi dogaja, da dojamem, da mi tip sploh ni prjatu, ampak da hoče neki več od mene.

mogoč ma pa tečno babo, ki mu ne dovoli, da bi se družil s kakšno prijateljico?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Pomojem ne, ker me je skenslu, še predn sta sploh dobr bla skp. Dvomim, da mu je po enmu tednu, k sta se spoznala, rekla, da mu ne dovol met prjatlc.
Sj mi je velikrat povedu, da sm mu ful všeč in da bi bil z mano, ampak k je vidu, da jst nism za to, se je pol kao tud on strinju, da bol da sva sam prjatla...dokler se ni zalubu v drugo :?
Men se je zmer dogajal, da sm bla vsa zadovolna, da mam novga kolega, pol je pa zmer pršlo do tega, da je hotu kej z mano met...Ne vem no, jst tazga tapravga žensko-moškga prijateljstva še nism doživela.
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

jaz sem prijateljica (kak je to meni mimo beseda, boljše je kolegica :) ) z bivšim. no v bistvu se nekaj trudima v tej smeri. saj se štekama pa vse samo nevem, če je to to. bo čas pokazal. drugače pa nimam res pravih kolegov, se bolj gibljem v ženski družbi. :wink:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

pri meni je to možno ja...imam kar nekaj moških prijateljev...dvema lahko resnično zaupam čisto vse...res, da sem bila z enim že dolgo nazaj v zvezi...ampak naju to nič kaj ne moti...oziroma sva na to že pozabila...in vse normalno štima...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *kylie* »

Jap, obstaja! In je se lepse met prijatelja mosekega spola kot pa zenskega :P
Se dosti bolj razumem z moskimi.... in se da tudi zaupat vec kot zenskam :twisted: :cool:
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
nadjusha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nadjusha »

se strinjam, da znajo biti fantje fajn prijatelji. se čist drugače pogovarjaš in družiš kot s puncami. samo, zna biti tudi malo dejstva, da nam godi malo stalne kemične reakcije. pa vsekakor vedno prija moška pozornost, ne glede iz katerih odnosov prihaja (oče, brat,fant, prijatelj,kolega,neznanec,...), to je mal v krvi.
sem zasledila komentar da je treba nujno na začetku vse razčistit. če hočeš prekmalu razčistit se vsi ustrašijo kakšna blebetava bejba je to, kr hoče nekej razčistit, pa še nič se ni zgodil. jaz čisto v vsakem primeru do sedaj sem dala iniciativo in zahtevala da se razčisti. pa so rekli:ja, sej sam prijatelja, jst ne nameravam nič drugega. pol so pa vsi užaljeni ko nič ni. kaj češ pol razlagat... :(.ampak te se res potrudijo in se počutiš da imaš prijatelja. dokler mu veselo ne razložiš kako ti je en všeč :)
sej, lohk bi pisala v nedogled, ful obsežna tema...
jst sem samo kr razočarana nad fanti, ki punc ne jemljejo resno. ne sam glede prijateljstva, predvsem kar se vez tiče....
joj, kolk imam gradiva :(
lp,n
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

petelin napisal/-a:seveda obstajamo. samo je treba že kr na začetku dat vse karte na mizo in vedet pri čem si. jst imam kar ene par dobrih prijateljic (in domnevam, da sem tudi dober prijatelj) in ni nič seksa vmes.
seveda pomaga, če sta oba zasedena :wink:

Glej kdo se oglaša. Iz zanesljivih virov vem, da to pri tebi ne drži :twisted:

Drgač pa, ja sta lahko prijatelja, čeprav vrjamem da ženske lažje to sprejmemo kot tipi. Tipi majo vedno v ozadju nekaj več. Pred kratkem sm spoznala enga luštnga fajnga deca in sva se glih o tej stvari menla. In mi je reku, da je to nemogoče, ker je v takem prijateljstvu vedno eden, ki hoče kaj več. In jaz se kar strinjam. Zato tudi nisva več prijatelja :D

Imam veliko moških prijateljev, več kot ženskih. Pa morem rečt, da sm pri večini prišla na tisto točko, ko je kdo hotu kaj več. Pol smo pa igrali na odprte karte in če smo bli pravi prijatelji nam to ni pokvarilo prijateljstva.

Imam pa enega taaaaaaaaaaaaak dobrega prjatla, najboljšega, kar si jih lahk zamislim, pa ga mam fuuuuuuuuuuul rada, pa ful rada sm z njim, super sva skupaj, tak dream team....ampak med nama NIKOLI ni in ne bo ljubezni, ki bi uničila najino prijateljstvo. Sva si kot brat in sestra :D
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yancha »

Yap...je možno...Vem iz lastnih izkušenj. Moški in ženska sta lahko ''samo'' frenda, če njun odnos postane bl a-la brat-sestra. Se pravi-nbene kemije,pa useen ful feelingov.
UHF2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a UHF2 »

Jaz imam prijateljice, ki so samo prijateljice in prijateljice na katere... No katerih se tudi ne bi branil.
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *kylie* »

UHF2 napisal/-a:Jaz imam prijateljice, ki so samo prijateljice in prijateljice na katere... No katerih se tudi ne bi branil.

:D hhahahaa..... joj joj... ti moski :P :wink:
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
UHF2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a UHF2 »

*kylie* napisal/-a:
UHF2 napisal/-a:Jaz imam prijateljice, ki so samo prijateljice in prijateljice na katere... No katerih se tudi ne bi branil.

:D hhahahaa..... joj joj... ti moski :P :wink:

Hm... Ko vidiš dekle, ki ponosno razkazuje svoje noge, svoj dekolte in nezavedno uporablja tisti ženstveni šarm, si ne moreš kaj, da ne bi pomislil kako bi se zadeva odvijala v postelji. Že res, da me potem malo zapeče vest, češ, moraš ohraniti ene nivo prijateljstva, sex bi gotovo pokvaril stvari, ampak se spet vprašam... Zakaj pa? Saj je lepa, lahko sva prijatelja, lahko pa je tudi moja muza. Če ne drugje, pa v fantaziji.
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objava Napisal/-a petelin »

2good4u napisal/-a:
petelin napisal/-a:seveda obstajamo. samo je treba že kr na začetku dat vse karte na mizo in vedet pri čem si. jst imam kar ene par dobrih prijateljic (in domnevam, da sem tudi dober prijatelj) in ni nič seksa vmes.
seveda pomaga, če sta oba zasedena :wink:

Glej kdo se oglaša. Iz zanesljivih virov vem, da to pri tebi ne drži :twisted:

Drgač pa, ja sta lahko prijatelja, čeprav vrjamem da ženske lažje to sprejmemo kot tipi. Tipi majo vedno v ozadju nekaj več. Pred kratkem sm spoznala enga luštnga fajnga deca in sva se glih o tej stvari menla. In mi je reku, da je to nemogoče, ker je v takem prijateljstvu vedno eden, ki hoče kaj več. In jaz se kar strinjam. Zato tudi nisva več prijatelja :D

Imam veliko moških prijateljev, več kot ženskih. Pa morem rečt, da sm pri večini prišla na tisto točko, ko je kdo hotu kaj več. Pol smo pa igrali na odprte karte in če smo bli pravi prijatelji nam to ni pokvarilo prijateljstva.

Imam pa enega taaaaaaaaaaaaak dobrega prjatla, najboljšega, kar si jih lahk zamislim, pa ga mam fuuuuuuuuuuul rada, pa ful rada sm z njim, super sva skupaj, tak dream team....ampak med nama NIKOLI ni in ne bo ljubezni, ki bi uničila najino prijateljstvo. Sva si kot brat in sestra :D

torej tvoj argument je....

prijateljstvo je možno ali ne?
Odgovori