maskara obvezno - kar nekaj plasti, ker mam na alost zelo kratke in tanke trepalnice , črna barvica, temno rjava senca za oči, lip gloss.
Ponavadi se ne pudram, samo kakšn mozolček prekrijem. Drugače pa dajem povdarek na oči.
Obvezno moram imet uprane lase, to je predpogoj, da se počutim urejeno Potem pa maskara in to je to. Pudra ne maram, šmink, lip glossov pa ne prenesem ker vedno vse poližem dol.
tiasha napisal/-a:Pr meni more bit kr celota, ceu mejkap ... potem pa pač povdariš tisto, kar se ti zdi, da je na tvojem obrazu najlepše ... al učke z maskaro al kkšn hud lipglos al lička ...
Definitivno oprane lase pa urejeni nohti..to je za zacetek.. Potem pa odvisno od prilke..ce bi sla na neko gala zabavo vecerno samo z maskaro bi se najbrz bedno pocutla..tko da make-up vedno prilagajam prilki, tko kt pol ne hodm na piknike za savo s popolnim make-upom. Naceloma pa pac vecinoma nosim samo maskaro pa lip gloss...ceprov na zivce mi gre ker gre hitr dol pa se grdo navado mam da si ustnce grizem
Jest se tut brez ličila lahko počutim zapeljivo... pr men je to bolj odvisno od tega kaj imam oblečeno mažem se pa tko nikol ne kej ekstra pač krema za obraz pa trepalnice in glos pa še to ne vedno.
So pa umiti lasje definitivno no. 1, ker sm lah cela doterana pa, če nimam opranih las (vsak drug dan) mi nič ne pomaga. Pa urejeni dolgi nohti me tut kuj nardijo bolj zapeljivo v mojih očeh...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
puder, korektor,... da mam lepšo kožo- da vsaj izgleda tako Potem oči namazane, pa umiti lasje, pa malo ustnice z glosom. Potem se pa kaj dobrega oblečem in se počutim veliko bolj samozavestno.