Nasprotja se privlačijo...
pol pa slačijo...
Iz lastnih izkušenj pa vem, da malo je dobro, preveč pa nikol ne...
jeanitte napisal/-a:Enkrat sem prebrala naslednje:
Nasprotja se privlačijo...
pol pa slačijo...![]()
Iz lastnih izkušenj pa vem, da malo je dobro, preveč pa nikol ne...
moram rečt da ma prav... različnost je zanimiva, ampak v določeni meri... ko privede različnost do konfliktov pa ni več tako super
, jaz odprta in v vecini brez predsodkov, on rahlo sramezljiv in tezko dostopen... Sej vcasih je to motece. In potem je treba najt kompromis, naredit nekaj tako, da je obema ql - ce ne bela in ce ne crna, pa naj bo siva... Definitivno se nasprotja privlacjo; po najinih 4ih letih sem 100%.
*_nincy_* napisal/-a:Mi2 sva si v vseh pogledih totalno različna...
on ima rad špotr jaz kulturo
on je optimist jaz pesimist
on ima drugačne poglede na svet prihodnost in vse..
.
.
.
.in še bi lahko naštevala
edina skupna stvar ki jo imava je postelja in pa beseda rtm!

Mene grozno privlačijo osebe, ki razmišljajo kot jaz in ne bi mogla pristajat na kompromise naprimer glede tega, ali se ga greva med vikendom napit ali ne, ker imam določena prepričanja, v katere verjamem in jih ne bom spreminjala.

Tako se razumeta, ne zamerita če kdaj kdo nima časa, a vseen vsakemu veliko pomenjo skupni trenutki.
tmis_ napisal/-a:...Mene grozno privlačijo osebe, ki razmišljajo kot jaz in ne bi mogla pristajat na kompromise...
...ker imam določena prepričanja, v katere verjamem in jih ne bom spreminjala.
... kadar sva bila skupaj sem bila velikokrat grozno nesrečna, ker se mu enostavno nisem mogla prilagajat in "trpet" njegovih prepričanj. Ne, nikoli več