se nasprotja privlačijo?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Se nasprotja privlačijo?

da
75
67%
ne
37
33%

Skupaj glasov: 112

Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroška

Neprebrana objava Napisal/-a jeanitte »

Enkrat sem prebrala naslednje:

Nasprotja se privlačijo...
pol pa slačijo... :D

Iz lastnih izkušenj pa vem, da malo je dobro, preveč pa nikol ne...
...if there are roses, they will blossom...
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Mene nastprotja sploh ne privlačijo.

Men je ful hudo, če vidim, da mi je oseba karakterno zelo podobna. Ful me privleče na tipu, če vidim, da enako razmišlja kot jaz, ima podobne poglede na stvari kot jaz...

Enostavno si morava bit sorodni duši.

Ne vem kako lahko nekdo funkcionira z nekom, ki je totalno nastprotje od nekoga.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

jeanitte napisal/-a:Enkrat sem prebrala naslednje:

Nasprotja se privlačijo...
pol pa slačijo... :D

Iz lastnih izkušenj pa vem, da malo je dobro, preveč pa nikol ne...

ja zlata sredina:D... meni je kolegica enkrat odgovorila.. si predstavljaš kakšen dolgčas bi bil na svetu, če bi se vsi o vsem strinjali? :D moram rečt da ma prav... različnost je zanimiva, ampak v določeni meri... ko privede različnost do konfliktov pa ni več tako super :?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Midva sva ze 4 leta skupi, pa se se vedno skregava zaradi razlicnih mnenj. Pojavljajo se problemi, kot so: izbiranje, kaj bova jedla za kosilo, kater film bova gledala, kaksne barve prevleke bova kupila, katero zobno pasto bova izbrala, katero vrso papig bova kupila, kaksna muska se poslusa, s katero marmelado namazat palacinke, kater cajtng kupit itd.. Da ne govorim o znacajskih lastnostih; jaz full energicna - on pretezno vegetira in razmislja, jaz zasanjana - on pa tako prekleto realisticen :wink:, jaz odprta in v vecini brez predsodkov, on rahlo sramezljiv in tezko dostopen... Sej vcasih je to motece. In potem je treba najt kompromis, naredit nekaj tako, da je obema ql - ce ne bela in ce ne crna, pa naj bo siva... Definitivno se nasprotja privlacjo; po najinih 4ih letih sem 100%.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
lubica23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lubica23 »

Ne drzi.

Vodi sam k stevilcnejsim prepirom.Mogoce se to na zacetku ko sta oba zaljubljena ne vidi,pozneja pa sigurno,tko da...NE GRE.
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

lubica23 napisal/-a:Ne drzi.

Vodi sam k stevilcnejsim prepirom.Mogoce se to na zacetku ko sta oba zaljubljena ne vidi,pozneja pa sigurno,tko da...NE GRE.

Točn tko :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

heh ene za... druge proti.. zato sem se odločila da naredim anketo, da se ta za- proti pokaže v procentih...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Hm..Mislim, da mora biti 50-50...Preveč drugačna ali preveč podobna je na koncu skoraj vedno prepir. Zlata sredina je najboljša. Ampak saj itak ne morem kontrolirat v koga se zaljubimo :lol:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lil' me »

Učasih mi je pa zanimiu kdo, čeprav je čisto drugačen od mene..če se obnese pa nevem..morda s prilagajanjem in trudom. :)
Only God can judge me.
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: zagorje ob savi
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a pinkyica »

*_nincy_* napisal/-a:Mi2 sva si v vseh pogledih totalno različna...

on ima rad špotr jaz kulturo
on je optimist jaz pesimist
on ima drugačne poglede na svet prihodnost in vse..
.
.
.
.in še bi lahko naštevala
edina skupna stvar ki jo imava je postelja in pa beseda rtm!

ko da bi mene in mojga opisvala :lol: :D
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
MysteryGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MysteryGirl »

Odvisno za kakšna nasprotja se gre. Včasih ful paše, če si divja oseba, da imaš recimo bolj mirnega fanta, s katerim se lahko umiriš in mogoče celo da ti to po npr. 20-ih letih divjanja čisto ustreza. Če pa imata različne poglede na življenje in različne cilje, to nikakor ne gre skupaj.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Sem mnenja, da se nasprotja privlačijo, funkcionirat skupaj pa (dolgoročna gledano) ne morejo. Ne predstavljam si, da bi bila v zvezi s fantom, ki bi imel popolnoma drugačne poglede na svet kot jaz... pa če bi bil fizično še tako lep :) Mene grozno privlačijo osebe, ki razmišljajo kot jaz in ne bi mogla pristajat na kompromise naprimer glede tega, ali se ga greva med vikendom napit ali ne, ker imam določena prepričanja, v katere verjamem in jih ne bom spreminjala.

Mi je bila v preteklosti že všeč oseba (na videz zelo všeč) bila pa sva si tako zelo različna glede razmišljanja o svetu, da ne bi niti en dan zdržala v zvezi. On je bil večni sanjač, živel je za vsak dan posebej in bil je na trenutke strašno "flegma", jaz sem bila bolj prizemljana, odločna in stalno sem se grizla zaradi prihodnosti in kadar sva bila skupaj sem bila velikokrat grozno nesrečna, ker se mu enostavno nisem mogla prilagajat in "trpet" njegovih prepričanj. Ne, nikoli več :)
Deepsea Princess
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Deepsea Princess »

midva sva tud zelo razlicna,ampak se probava prilagajat en drugemu.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Mislm da se nasprotja nikakor ne privlačjo...
Ja sm tip človeka, k mora vedno spoznavat ljudi, čim več hodt okol, se ukvarjat s športom, glasbo, zanima me kultura, sem hiperaktivna, dost govorim,...
Rešitev: najdeš si človeka, ki je v vseh teh stvareh še hujši od tebe. :D Tako se razumeta, ne zamerita če kdaj kdo nima časa, a vseen vsakemu veliko pomenjo skupni trenutki. :)
Nikoakor me ne privlačijo ljudje (moški) ki so mirni, ki se jim nič ne da, ki hočejo imeti vedno in povsod red, furajo kak čuden stil... Sicer nekaj časa je zanimivo, kot sem ugotovila; na silo ga zvlečeš povsod s sabo itd... Pa je copata pol... Si sploh ne predstavljam, da bi mogla s takim človekom živet; če ne zaradi druzga bi se kregala zaradi nereda in mojega prenatrpanega urnika.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

tmis_ napisal/-a:...Mene grozno privlačijo osebe, ki razmišljajo kot jaz in ne bi mogla pristajat na kompromise...
...ker imam določena prepričanja, v katere verjamem in jih ne bom spreminjala.

... kadar sva bila skupaj sem bila velikokrat grozno nesrečna, ker se mu enostavno nisem mogla prilagajat in "trpet" njegovih prepričanj. Ne, nikoli več :)

tmis, ful se najdem v tem, kar si povdala, :wink:
tudi jaz mislim popolnoma enako.
Ni lepšega, kot najti človeka, s katerim se enostavno sama od sebe v večini stvari strinjata in s katerim se ni treba za vsako stvar posebej dogovarjat in delat kompromisov, ampak si pač oba želita isto in mislita enako. :)
Odgovori