Britje
jst pa NIMAM MENJA, hehe..
ma res, nikol nism o tem razmišljala sploh - ne pr bivšem, ne pr sedanjem, res pa je, da se noben pod pazduho ni bril, spodaj sta se pa oba urejala, da je dost OK.
Nikol ne bi od tipa zahtevala oz. mu sugerirala, naj se zaradi mene brije pod pazduho, ker mi je res čisto vseeno - nikoli me še to pri mojih tipih ni motilo, če ima pač dlake pod pazduho,
to se mi zdi neki čist normalnega oz. sploh ni vredno debate. Zame vsaj.
ma res, nikol nism o tem razmišljala sploh - ne pr bivšem, ne pr sedanjem, res pa je, da se noben pod pazduho ni bril, spodaj sta se pa oba urejala, da je dost OK.

Nikol ne bi od tipa zahtevala oz. mu sugerirala, naj se zaradi mene brije pod pazduho, ker mi je res čisto vseeno - nikoli me še to pri mojih tipih ni motilo, če ima pač dlake pod pazduho,
to se mi zdi neki čist normalnega oz. sploh ni vredno debate. Zame vsaj.

Ti mal prevec verjames vsemu kar slisis.punchka napisal/-a:mater, da bi bil moj obrit...sej bi se počutla kot da sem v postelji z ženskothnx god da on itak ne bi kaj tazga nikol naredu.
sem pa že slišala za ženske, ki zahtevajo od tipa da se pobrije, ker se on noče, pa more met majco gor ko seksata. pa mi povejte če je to normalno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
OK res mi ni všeč, če je dedec poraščen kot opica, ampak še nikol pa nisem zahtevala od njega da se pobrije...sicer pa nikol nisem imela tipa, ki bi bil res ful poraščen, tako da si s tem nikol nisem delala težav.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Men je pa ušeč-tko kt je že ena prej rekla-da ni kt opica. Pod pazduho se mi ne zdi narobe, da se brije, mi je pa kul že če si jih saj prstriže, da niso douge en metr
Drugo je na jugu-tm pa rada vidm urejenost-goloto al pa primerno skrajšane kocine
k ne bi rada pr fafanju npr. na konc mela usta, pouna sramnih dlak-bljak