kaj najprej opazite....

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Uporabniški avatar
jess
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljutomer

Neprebrana objava Napisal/-a jess »

jas najprej opazim (na moškem) oči pa roke...če pa od ozadaj pa definitivno ritko....samo mi je res fuuul pomembno da ma fant lepe roke pa urejene predvsem....ne pa eni ki imajo kar pogrižene hehe :D
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Re: kaj najprej opazite....

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Beba napisal/-a:mene pa tak mal zanima pač kaj najprej opazite pri neki osebi s katero se pogovarjate...ali so to lasje,zobje,ustnice,oci,obrazna mimika!??
in kaj vam je ponavadi usec pri kaksni osebi??(primer:z nekom se pogovarjas in ima tako dobre ustnice da brezveze....ne mores nehat gledat,.....)!
vglavnem....razpiste se mal....

mene osebno pritegnejo oci in ustnice.........potem ko se pogovarjam z osebo pac dalj casa ze opazujem njegovo mimiko(obrazno)........na tak nacin se mi vsi ljudje zdijo po svoje simpaticni!.....

:D :D :roll:

Opazim...mimiko...oči,nasmeh...obleke...lase...v bistvu opazim stvari,ki izstopajo!Zdaj je pa odvisno kaj je ta oseba želela povdariti na sebi?! :)
Pa energijo,ki jo oseba izžareva in pristnost!Potem,pa razmišljanje in dojemanje sveta...in vrednote,ki jihoseba nosi v sebi!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

Odvisn od osebe pa kolk se mi zdi zanimiva ... ker če je oseba dolgočasna ne opazm nič ker počnem use drugo kot da gledam to osebo oz. če jo že gledam si mislim svoje in kimam ne ostane mi pa nič v spominu ...
Če mi je pa oseba zanimiva ... pa najprej oči (sam ne tko kašne barve so, ampak a so bl vesele al kaj) pol pa nasmeh, pa po možnosti pr tipih če majo kšne jamce ko se nasmehnejo ... ma ne vem ... nikol nobenga ne zjam ... tko pač kar pač vidm tist trenutk :wink:
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Najprej oči, nato nasmeh.....Nato pa še odkrivam njegovo osebnost.....
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marilyn »

Oči, zobje, roke pa kaj je oseba oblečena... to je najverjetneje to.
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

zobje,roke,očii-->te pa delajo svoje :D ;)
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

ZOBE, oci, prevsem pa VONJ :D mam pac take fore, da moram vsako stvar poduhati in enako je z ljudmi..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Petra5
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Petra5 »

Prvo definitvno roke, če je pa poleti pa morje pa prsni koš :D . Pol pa vse ostalo :D
Qualis vita finish ita
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Petra5 napisal/-a:Prvo definitvno roke, če je pa poleti pa morje pa prsni koš :D . Pol pa vse ostalo :D

Jaz sem na tebi prvo kar sem vidla... lepa usta.. :D ustnice.. :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
beyonce7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beyonce7 »

Oči, zobe, lasje, če je dober komunikator, to mi je zlo pomembno. Všeč mi je tud to, če the best diši. Ker če nosi Malizio zeleno, mi je slabo :cry:
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Re: kaj najprej opazite....

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

Beba napisal/-a:mene pa tak mal zanima pač kaj najprej opazite pri neki osebi s katero se pogovarjate...ali so to lasje,zobje,ustnice,oci,obrazna mimika!??
in kaj vam je ponavadi usec pri kaksni osebi??(primer:z nekom se pogovarjas in ima tako dobre ustnice da brezveze....ne mores nehat gledat,.....)!
vglavnem....razpiste se mal....

mene osebno pritegnejo oci in ustnice.........potem ko se pogovarjam z osebo pac dalj casa ze opazujem njegovo mimiko(obrazno)........na tak nacin se mi vsi ljudje zdijo po svoje simpaticni!.....

:D :D :roll:

opazim tisto, kar je na tej osebi najbolj dominantno (v pozitivnem ali negativnem pomenu). Predvsem pa velikokrat pogledam najprej na obutev...sama sem velika ljubiteljica čevljev in zato mi tudi pozornost največkrat zdrsi na obutev, ki jo neka oseba nosi :D
*Diamonds are forever*
Renny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Renny »

jst pa na tipih najprej na deleč opazem čupco, to je men tko dobr če ma take mal dalše razkuštrane lase :D pol na bliz pa opazem očke pa usta. drgač kasnej pa poj neko pozitivno energijo, smisel za humor...
pr puncah pa najprej opazem... hmmm.... pomojem tud to če majo dolge lase, pa mal nakodrane, blond al pa čist črne :) :P ja, pa to kako je oseba oblečena.
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Se mi zdi da zobe, potem pa še če je človek živčen in če se igra z rokami ali pa če valja po rokah kakšno stvar- izdaja živčnost in to me zelo moti
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

najprej mi pade v oči.. ja odvisn od človeka in situacije...
ponavad ženske vedno gledam v rit pa v obraz ;D
tipe vidm pa kot celoto kok je velik pa oči uf uf pa zobki so zlo pomembni k mam sama lepe pa ravne :P hočm d ma tut on lep nasmeh :D
Uporabniški avatar
d_r_e_a_m_Y
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a d_r_e_a_m_Y »

različno... včasih barvo oči, las, nasmeh, všeč mi je tudi če ma oseba ženskega spola lepo zrihtane nothe, ne pa čisto pogrižene in oguljene...
Odgovori