Mi je kr luškana.. Sam toook vlko glavo ma. Seveda tut bol tk zgleda, ker je tk koščena Sam sj jz sm tut precej suha pa niam tok vlke glave. Se mi zdi?
ful je luškana pa hud stil ma...mrbit bi morala mal prej nehat hujšat, da ne bi mela tok suhcane nogice... pa blagor njej, k je tok shujšala, pa ma še vedno normalne prsi in nč strij ne opazm... itak je pa to holivud, kdo pa ma tm strije
kaj pa vem... ona je ziher (na sliki), pa če pomislimo, da je mela res kar nekaj kg več.... in; kolko žensk pa danes nima celulita? sploh če imaš kak kg preveč... pomoje je ona & ni fotomontaža... Prej so zmontirane vse slike z fotošutingov, ki jih vidimo v cajtngah... saj ni pomembno... glavno da ji je uspelo & da je danes res fashion ikona!
Bolj luškana kot Paris itak...sam je pa ful presuha zdej, kak dodaten kg ji ne bi škodil...sicer pa mi spada med "krneki wannabe zvezde"...pač lucky girl, ki je slavna sam zarad bogatega in slavnega fotra...da bi pa mela kak ultra talent....mnja...
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
"I know I'm too thin right now, so I wouldn't want any young girl looking at me and saying, 'That's what I want to look like,' " Richie tells Vanity Fair in its June issue. "I do know that they will, which is another reason I really do need to do something about it. I'm not happy with the way I look right now."