Jaz pa mam izpit že tako dolgo, da se več niti ne spomnim kako je blo
Ampak mislim, da sem bla onemu iz komisije všeč, ker mi je dal res ful easy progo, brez parkiranj, brez kakšnih križišč, v glavnem res preprosto, še inštruktor se je čudil, kaj se je zgodilo
Zadnjič spremenil samjaz, dne 25. Okt. 2004 13:03, skupaj popravljeno 1 krat.
js ga pa glihkar delam. vse u prvo razen izpit ni slo :box: ..mam drug teden 2.izpit, mela pa bom 28 ur..upam da rata aja delam pa v Nm-AMD, super instruktor
Kitten napisal/-a:js ga pa glihkar delam. vse u prvo razen izpit ni slo :box: ..mam drug teden 2.izpit, mela pa bom 28 ur..upam da rata aja delam pa v Nm-AMD, super instruktor
Kerga inštruktorja pa maš?
Nekoč ni dolgo še tega v deželi res ne vemo kje živela je čebelica imela lepo je ime...
mam več kot 2 leti, sm ga pa delala pr zvezdi in mela najbolj tečnega inštruktorja spljoh, ki ni mel pojma o tem, kako svoje znanje posredovat, tko da mi je za nekej cajta vožnjo prov zameru... nardila izpit v drugo in mi je zdej prov fajn vozit.
Jst sm izpit nardila 2 leti nazaj, vozila sem pri En-mah v Lj. Prvi inštruktor je bil obupen, skoz me je šlatu po nogi in pol k sva šla na relacijsko-dnevno me je pelu v Male Lašče in pol kao na kavo, ko pa sm iz avta pršla me je začeu objemat pa za rit stiskat in je kr silu vame. Ko sva pršla nazaj pred avtošolo sm šla direkt do šefa in mu povedala kaj je blo.Nasledn dan,ko sm pršla vozt, je šef poklicu mene in njega k seb in ga vprašu če je to res, je un reku da ja in da je to mislu prijateljsko ...pol sm pa dubla fuul dobrga inštruktorja in z njim sm nardila in društvenga in glavno v prvo, aja pa mela sm 40h.
jst sem pa ravno dons nardila cpp!! res smo tok plonkal de nas je 19 od 21 mel 0 napak konec meseca pa delam prvo pomoč, vožnje pa bom imela 100% pri avtošoli B&B!