Krvavitev po sexu!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Sicer ni ravno krvavitev po sexu, ampak zaradi tega ne bom odpirala nove teme, iskati se mi pa ravno tako ne ljubi :? Menstruacijo sem imela 29. julija, danes pa sem začela krvaveti. Le kaj bi lahko bil vzrok? :roll:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

no loh ti jest povem svojo izkušnjo..
zgubila sm nedolžnost bla 1 leto spolno aktivna in nato sm bla samska in pač nism sexala :oops: okj samozadovoljevanje to že. nato sm spoznalafanta in po 11h mescih brez sexa, sva spala skupi. zgledal je pa nekak tko kt da bi zgubila junfer drugič. bolel je k svinja in tud krvavela sm. midva nisva mogla vrjet da je to možno. :? logično mi je da je občutek mal ožji in da gre težje not. ampak ne resnično sm se počutla kot da me je razdeviču. :? morm pa povdart, daje bla predigra dolga in da sm bla sproščena. :)
nevem če sm dobr razumela tvojo situacijo ampak lahko, da je kj podobnga pr teb
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

^^Ampak od mojega spolnega odnosa je minilo 6 dni, pa se je šele zdaj pojavila krvavitev. :roll:
PASSION
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a PASSION »

si jemala tabletke?
če si jih, je potem to že skoraj normalno... pri večini se dogaja to, da ciklus pride malo kasneje... res pa je, da je 6 dni kr velik... mogoče tut ne, če nism dost izobražen o tem :) hehe

PRINCIPESA....
kaj nej rečem... js to povezujem s tem, da te je bolelo zato, ker dolgo nisi seksala... to ti govorim iz moje izkušnuje... namreč naslednič je bolelo, kot prvič! pa še nekajkart potem, a vedno manj...
sam pomoje je razlog tudi v tem, da so nekatere bolj zaprte kot druge....
ene sploh ne boli, ene pa zelo boli...
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne, ne jemljem tabletk :wink:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

bom kr tle vprašala, da ne bom nove teme odpirala, čeprav ni krvavenje..mene vedno boli, ko mi ga prvič da noter, pol pa nič več..pa ga lahko da vmes stokrat vn pa nazaj noter :D no in zdej sva si omislila tak mehki obroček...ampak mene je malce strah, da me ne bi še bol bolel.. :( pa me zanima, če ma kera izkušnje obročki...če je že kje tema, se opravičujem...
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

dlx

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

lubrikant pomaga da se koža ne nadrsa...meni ponavadi gre mal krvi ce dava na hitro preveč na silo:P
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

uporabi lubrikant..
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

No jaz ponavadi dobim menstro v ponedeljek in v četrtek ter petek imam samo še tisto čisto na koncu malega temno rdečo oz. bolj rjavkasto ane...
No včeraj sem mela pol dneva en tampon notr in ni blo skorej nič temno rjavega na njem...in midva imava lepo spolni odnos ane. Danes sva imela enega hitrega in vidim, da je bil malo krvav...sem rekla sej to ni nič...No jaz dam hlačke gor in potem čez 30minut grem na WC in vidim kar fajn na dnevenm vložku rdeč flek krvi. No prideva domov se lepo vsedem na školjko in se z mojim pogovarjava in mi kr vn spet prteče malo sveže krvi...Danes sem pa vzela drugo tabletko ane nove škatlice...

Kaj mislite kaj je to?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Tigi, po mojem ni panike ta tvoj primer, pač še ni bilo čisto "spucano" vse skupaj. Z mojim, kadar mava spolne odnose med menstro, se ponavadi krvavitev podaljša še do ponedeljka (čisto rahla, da je tampona škoda), pa čeprav imam konec menstre v petek ali pa v soboto.
Jaz mislim, da so razlogi pač v tem, da se vsa količina menstre ne vpija v tampon, kot pri vložku ko gre vse ven. Če ne menjuješ tampona vsake 2,3 ure, se nabere kri po stenah nožnice. In pri spolnem odnosu, ko pride do draženja in ko ti spermo spusti noter, to pač mora nekam it. Pa itak je ponavadi tako, da je po spolnem odnosu menstra močnejša (če si na začetku ali na sredi) ali pa spet priteče kakšna kapljica ali dve, ko si pri koncu.
fitipaldi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a fitipaldi »

men se je tud že dvakrat zgodil da sm po sexu krvavela...pa ni blo zard pretiranga navdušenja...sm očitno staknla neko vnetje(po simptomih sodeč so gljivice) in zdj čakam da mam konc menstre pol pa k ginekologu :?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Hm...no ta teden ne bom imela spolnih odnosov in sm rekla, da vidim kaj bo sedaj s to krvavitvijo. Ponoči ni bilo nič pa tudi do sedaj ni nobene krvi...
:?
Jutri bom gotovo klicala ginekologinjo ter jo vprašala kako in kaj...Ker nočem, če že mam glivice, da bi jih še moj fasu ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

moja kolegica je tud imela glivice, ampak ni panike, ginokolog ji je to takoj pozdravo, po mescu dni je blo vse ok, sam neko kremco je dobla pa ene tablete... spolnih odnosov pa nebi priporočala, če imaš tako obolenje, da nebi slučajno še partner dobu...
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a diamond girl »

čao!

evo jz sm nova tuki:D
glede krvavive po sexu,to se tud men dogaja,pa ni menstra,pa ni od partnerja,ker uporabljava kondom.nism še šla h ginekologinji,ker sem mislila da je verjetno bilo malo pregrobo pa je zato prišlo do tega.
imam pa še eno težavo,to je da imam včasih močen krč v trebuhu,to se mi zgodi takoj po sexu in je zelo močna bolečina,se pa ponavadi pojavi malo pred menstruacijo. pa me zanima ali se je to še kateri zgodilo?
hvala,pa btw,ful mi je fajn da sm se včlanla,k se lahk pogovoriš o mal bl intimnih stvareh,k je mogoče ti teško jih enmu drugmu povedat:D
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

^^Pozdravljena,

najbolje bi bilo, da se odpraviš na pregled, sploh če je krvavitev ponavaljajoča.
Odgovori