t-e-a napisal/-a:Se že kuj opravičujem, če podobna tema že obstaja, ampak je nism najdla![]()
Zanima me kok prijateljstev se konča pri čem več? Mate podobne izkušnje?
Pri meni je tako da mi je noro dobr moj najbolši prjatu in on to ve, ampak prav da sva primarno prjatla in da me ma rad ampak zaenkrat še kot prjateljico! To spoštujem, ampak me zanima kok možnosti sploh obstaja da bi ratal kej več (recept za tohehe)?!
Jz mam pa res srečo, da se zalubm ravn v njega in to nesrečno, ampak še bl nesrečno je to da je on prfekt in ker vem kaj zamujam mi je še tok teži![]()
odebelila sm ti besedico, k ti kle vse pove..... pust cajtu cajt.....tle se vid, d je možn kej več md vama.....do takih stikov ponavad pride kdaj, ko njman prčakuješ....sicr pa, vš kaj pali: lubosumje...ne mislim db ga mogla brezveze przadet, ampak namign kdaj tko u družbi d veš tut to da obstajajo drugi moški....sm ne bit tšna, da bo pol zbediral in neo upal nčpa kr j tud fajn: dress code: SEXY!!!
pali.....preverjen tud to....le z 1! kr drugač pr men so frendi frendi, tipi pa tipi....sam take stvari se usakmu btw zgodijo, tud men so se....
hvala
Sugar_baby napisal/-a:Z mojim trenutnim tipom sva bla prej sam kolega. Poznala sva se ene pol leta in kkšn mesc nazaj sva začela neki mutit. Ubistvu zdej še nisva uradno skp in mava tako bolj "na skrivaj zvezo"pač je ene par ovir pa ene par folka najine zveze verjetno ne bo glih dobr sprejel
sam se ne ozirava glih na to in bova po mojm dolg skp :knuddel:
[/quote]*chiky* napisal/-a:odebelila sm ti besedico, k ti kle vse pove..... pust cajtu cajt.....tle se vid, d je možn kej več md vama.....do takih stikov ponavad pride kdaj, ko njman prčakuješ....sicr pa, vš kaj pali: lubosumje...ne mislim db ga mogla brezveze przadet, ampak namign kdaj tko u družbi d veš tut to da obstajajo drugi moški....sm ne bit tšna, da bo pol zbediral in neo upal nčpa kr j tud fajn: dress code: SEXY!!!
pali.....preverjen tud to....le z 1! kr drugač pr men so frendi frendi, tipi pa tipi....sam take stvari se usakmu btw zgodijo, tud men so se....
hvala
LARIKA napisal/-a:Najina ljubezen je plod najinega prijateljstva. Na ta način sem ga res dobro spoznala, postal mi je všeč kot moški- kljub temu,da sem bila v nekaj letni vezi, se vanj zaljubila, spoznala da je moški s katerim si želim ustvarit nekaj več kot samo prijateljstvo in se poročila z njim