moj je nastau po mojem imenu...sm (med drugim) Katarina in sva z mojim lubijem enkrat igrala eno igrco k si meu lohka sam 5 črk za nick...pa je pol Kathy vn pršlo
jaz sem pa bitch, pa ka pol ne bom samo bitch in ker precej cenim samo sebe sem zraven še miss---> dospodična (da ne bo slouajno katera misla ka kakšni lepotni naziv!! )
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
MissBitch napisal/-a:jaz sem pa bitch, pa ka pol ne bom samo bitch in ker precej cenim samo sebe sem zraven še miss---> dospodična (da ne bo slouajno katera misla ka kakšni lepotni naziv!! )
Js sm pa Andreja in je pol prsl Andrejcika! Tko me klicejo doma! Drugac me pa prijatli in prijatelce klicejo Nansy! Od kje je to prslo ne vem, ampak en se je spomnu in sem pol ostala!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
MissBitch napisal/-a:jaz sem pa bitch, pa ka pol ne bom samo bitch in ker precej cenim samo sebe sem zraven še miss---> dospodična (da ne bo slouajno katera misla ka kakšni lepotni naziv!! )
dospodična oz. gospodicna je Mrs. in ne miss
ammm neeee dddd!!! gospodična je miss,mrs. pa je gospa...PPP dete neizobraženo
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
dospodična oz. gospodicna je Mrs. in ne miss
lol najprej preveri v slovar pa tem dajaj pametne komentarje...
pa konec z debato, ka neva preveč offtopic...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Moj je pa zato, ker mi je všeč zgodba o Smsonu in Dalili in ker mamo neki malega skupnega, moj dragi rešuje svet jaz mam pa neki malga opravka z lasmi. Ampak najina zgodba se bo drugače končala.