Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Nogomet, zeh, to je tak dolgcajt. Cas svetovnega prvenstva je cas zame, da sm vesel za prijateljice, ki ne lapajo skoz o fuzbalu.
Zgleda da sm edini moski, ki ga poznam, ki mu dol visi za fuzbal. (pa tudi za ostale kavc sporte, like F1, kosarka...).
Zgleda da sm edini moski, ki ga poznam, ki mu dol visi za fuzbal. (pa tudi za ostale kavc sporte, like F1, kosarka...).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Kranj
Men je tud nogomet tolk dolgocasen sport, edin ce igrajo kaki atraktivni nogomet... Drugace mi je pa totalno bedno gledat modele k se tok dolg preganjajo za zogo in je pol max 5 golov v tistem casu. Velik bol mi je kk drug sport k je vec zadetkov pa se vec dogaja......
Drugace pa, zadnje SP sem gledala... kolikor pac sem, navijala sem za Brazilijo itak.... Letos pa se nevem ce bom gledala... Bom navijala za Trinidad in Tobago k mam lih kolega iz tm in prav da so dol vsi navduseni k grejo na SP....
Drugace pa, zadnje SP sem gledala... kolikor pac sem, navijala sem za Brazilijo itak.... Letos pa se nevem ce bom gledala... Bom navijala za Trinidad in Tobago k mam lih kolega iz tm in prav da so dol vsi navduseni k grejo na SP....

Zdele sm vesel, k grem jutri v shopping po nove cevlje.gemini napisal/-a:mahagonijmidva bi bla lahk prjatla
![]()
Drgač pa ponavad gledam kako tekmo pa stavim z fotrom pa tamalimse da fajn zaslužit

Nism jst clasix moski, ki bi sedel na kavcu s pirom v eni in daljincem v drugi roki pa gledu fuzbal na TVju in vpil na zeno v kuhinji naj ze vendar prinese nov pir.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij, kdaj so nehal delat take moške kot si ti??? Oziroma - kje so???
Men je moj že vnaprej povedu, da bo gledal (kot da nism pričakovala) tko da bom več al manj samska... No sej, kako tekmo bom že pogledala (ker drugač ne bo šlo), sam bom pa probala potrpet. Se bo za tist cajt k ga bo namenu fuzbalu oddolžit na morju.
Drugač pa sm za Brazilijo, če že naši niso tam.
Men je moj že vnaprej povedu, da bo gledal (kot da nism pričakovala) tko da bom več al manj samska... No sej, kako tekmo bom že pogledala (ker drugač ne bo šlo), sam bom pa probala potrpet. Se bo za tist cajt k ga bo namenu fuzbalu oddolžit na morju.

Drugač pa sm za Brazilijo, če že naši niso tam.
Angel girl napisal/-a:Jst bom najbrž raje gledala risanke kot pa nogometVčasih smo šli skup gledat v kak lokal tko na pjačko pa big screen. Tokrat mislm da temu ne bo tako.
Jst tut mislim,da letos ne bo tako

Bom pa sigurno doma gledala kkšno tekmico pa kej stavla z mojima dečkotoma ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
spellca napisal/-a:Prov zanimivo mi je, kako majo v vsaki trgovini z oblekami majčke z zastavami držav.. Brazilija, Nemčija, England itd
Sam res ... še v Zari sm jih vidla ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.