Ali me vara?
[quote="curlly"]aja pa stike je prekinu takoj blokiru na msnju pa napisu ji je da je meu težave z mano in da raj prekine čist vse stike z njo kot pa da mene izgubi..pa zbrisu cifro iz mobija..[/quote]
upam, da jo neve napamet....
hecam se punchka
dober korak je naredu...ampak ne se mu še takoj pustit pa vržt v objem, naj se malo trudi in naj malo trpi
tako kot si ti....
upam, da jo neve napamet....

hecam se punchka

dober korak je naredu...ampak ne se mu še takoj pustit pa vržt v objem, naj se malo trudi in naj malo trpi

jao *purple bitch*
kaj pa če bere tole pol mi pa ne bo ratal, bom na koncu še jst njega morala prosit da me nazaj vzame
ne zna na pamet cifre..dans sm mu rekla nej jo pred mano pokliče in jo vpraša prek telefona če je kdaj bla zaljubljena v njega (ker to je KAO prek msnja hotu zvedt ane!) in je klicu kolega za cifro, ta pa ni hotu dat ker je ona rekla da ne sme noben mu (mojmu ex) njene cifre dat ker se kao noče vmešavat v vse to bla bla kr neki a ne..cela štala zarad enga msnja prov tožit bom šla izumitelja 

Sej niso logi edini nacin. Ce je racunalnik na internet povezan preko mreze lahko prav tako vse izve, MSN pogovori niso nic kodirani torej lahko on s pravim programom(ki je na voljo zastonj), poslusa karkoli se kdorkoli pogovarja na isti mrezi.aisha3012 napisal/-a: četrto kot četrto - mam zlo radovednega sodelavca, ki sem ga že dobla, da mi špijunira po msn-ju, pa sem želela preverit, če se mi logi shranjajo, pa sem odkrila, da ne, ker *rtf-jev sploh nimam razen nekih licenc od microsofta. tak, da naj se pod nosom obriše!!
Ja curlly, pa veš zakaj je bil pripravljen zamenjat cifro, prkinit vse stike z njo in bla bla, ker ga je punca skenslala, sploh je ne zanima in ona je tista, ki je prekinila stike...
Ne ven no ampak če ti paše bit druga violina bodi... ti pa svetujem da se poslušaj in ravnaj kot si napisala, pusti ga ker si zaslužiš nekoga ki bo mislil samo na tebe in mu boš ti prva...
Zdaj ker vidi da je ne more met, noče zgubit še tebe... naj pa se zgodi čez čas da si punca premisli in si ga zaželi?
Ni važno če gre za varanje ali ne, gre se za to, da kljub temu da sta bila ali sta še skupaj, no takrat sta bila, je pisal drugi z namenom da izve če je zaljubljena vanj, kaj ti to pove?
Ne bit nora in zgubljat čas z nekom, ki te ne ljubi kot bi si želela... raje imej oči odprte za drugega.
Da meni to naredi, bi vedela da mu nisem dosti všeč, ker je probal pri drugi.
Ne ven no ampak če ti paše bit druga violina bodi... ti pa svetujem da se poslušaj in ravnaj kot si napisala, pusti ga ker si zaslužiš nekoga ki bo mislil samo na tebe in mu boš ti prva...
Zdaj ker vidi da je ne more met, noče zgubit še tebe... naj pa se zgodi čez čas da si punca premisli in si ga zaželi?
Ni važno če gre za varanje ali ne, gre se za to, da kljub temu da sta bila ali sta še skupaj, no takrat sta bila, je pisal drugi z namenom da izve če je zaljubljena vanj, kaj ti to pove?
Ne bit nora in zgubljat čas z nekom, ki te ne ljubi kot bi si želela... raje imej oči odprte za drugega.
Da meni to naredi, bi vedela da mu nisem dosti všeč, ker je probal pri drugi.
curlly in kakšno je zdej stanje? sta že rešila, kaj pa kako naprej?
uglavnem pišem zato, ker sam sem imel podobne probleme in upam da ti bom kej pomagal s tem kar bom napisal. Sam sem se tudi rad tako hecal s svojimi prijateljcami v nekatere sem tudi bil v preteklosti zaljubljen, ampak to ni imelo nobene zveze z tem, res ne, tako da v tem, kar ti on pravi je lahko tudi precej resnice, ampak ti ga poznaš najbolje in upam da lahko oceniš to stanje. Uglavnem mene je tudi takrat punca dobila (ene 2,5 let nazaj), ker mi je loge prebrala in sva sla narazen se isto minutko ko je to prebrala ampak cez par dni sem jo poklical ce bi se rada vsaj pogovorila in ni mi verjela, ko sem to vse govoril kako je bilo, ampak se je vseeno odlocila da mi da se eno sanso po tem ko sem ji vse zivo obljubil in da se bom sam spremenil in da ji nebo zal za to, in ni mi zal da sem se spremenu, uspelo mi je in zelo sem zadovoljen sam z seboj, ni mi bilo lahko ampak ko sem videl kolk jo imam rad in kaj lahko izgubim tj kaj sem izgubil, sem se primil v roke in povem ti da sva se dandanes skupaj v zelo srecni zvezi, pridejo dnevi ko se je spomnila vsega skupaj ampak sčasoma jih bilo je vse manj in pol se spomni kaj vse sva se zmenila takrat in vidi da večinoma se trudim da se tega držim in me samo objame in reče da me ima rada. Ker ko berem tvoje prispevke, vidim zelo podobno situacijo in vem da mu je zelo tezko, ampak vedi še to, pač eno mnenje moskega, da če je tak da želi biti skozi s teboj da mu niti 1x ni padlo na misel da bi te prevaral, govorim iz lastnih izkusenj, in da zdej ko vidi kako je ko izgubis nekoga ki ga imas zelo rad, mu nebo do konca življenja niti 1x padlo na misel da bi ponovil takšno ali drugačno napako katera bi te prizadela, ker povem ti mene je to zelo streznilo in mislim da je njega tudi. Sicer pa je se najbolj odvisno od tvoje volje če si želiš še biti z njim pa če ga imaš toliko rada da bi lahko šla čez to kajti za to je potrebno veliko poguma in moči. No če te še kej zanima vprašaj, z veseljem ti odgovorim in upam da bosta rešila to
uglavnem pišem zato, ker sam sem imel podobne probleme in upam da ti bom kej pomagal s tem kar bom napisal. Sam sem se tudi rad tako hecal s svojimi prijateljcami v nekatere sem tudi bil v preteklosti zaljubljen, ampak to ni imelo nobene zveze z tem, res ne, tako da v tem, kar ti on pravi je lahko tudi precej resnice, ampak ti ga poznaš najbolje in upam da lahko oceniš to stanje. Uglavnem mene je tudi takrat punca dobila (ene 2,5 let nazaj), ker mi je loge prebrala in sva sla narazen se isto minutko ko je to prebrala ampak cez par dni sem jo poklical ce bi se rada vsaj pogovorila in ni mi verjela, ko sem to vse govoril kako je bilo, ampak se je vseeno odlocila da mi da se eno sanso po tem ko sem ji vse zivo obljubil in da se bom sam spremenil in da ji nebo zal za to, in ni mi zal da sem se spremenu, uspelo mi je in zelo sem zadovoljen sam z seboj, ni mi bilo lahko ampak ko sem videl kolk jo imam rad in kaj lahko izgubim tj kaj sem izgubil, sem se primil v roke in povem ti da sva se dandanes skupaj v zelo srecni zvezi, pridejo dnevi ko se je spomnila vsega skupaj ampak sčasoma jih bilo je vse manj in pol se spomni kaj vse sva se zmenila takrat in vidi da večinoma se trudim da se tega držim in me samo objame in reče da me ima rada. Ker ko berem tvoje prispevke, vidim zelo podobno situacijo in vem da mu je zelo tezko, ampak vedi še to, pač eno mnenje moskega, da če je tak da želi biti skozi s teboj da mu niti 1x ni padlo na misel da bi te prevaral, govorim iz lastnih izkusenj, in da zdej ko vidi kako je ko izgubis nekoga ki ga imas zelo rad, mu nebo do konca življenja niti 1x padlo na misel da bi ponovil takšno ali drugačno napako katera bi te prizadela, ker povem ti mene je to zelo streznilo in mislim da je njega tudi. Sicer pa je se najbolj odvisno od tvoje volje če si želiš še biti z njim pa če ga imaš toliko rada da bi lahko šla čez to kajti za to je potrebno veliko poguma in moči. No če te še kej zanima vprašaj, z veseljem ti odgovorim in upam da bosta rešila to

buddy, a pa teb se je to zdelo zabavno tist pisat drugi punci? tko kot je rekla severa..ona ni pokazala zanimanja in je najbrž zato zdej vs slinast, ker hoče vsaj eno met..kreteni pač obstajajo in bodo obstajal..sam nisem si mislila, da bom glih jst te "sreče" da se vedno zapletem z idioti..
al maš tud za to kšno dobro razlago?me prov zanima..
al maš tud za to kšno dobro razlago?me prov zanima..
kepca kako pa naj vem, da tud tale moj ne bo še naprej mislil na tisto?ker, če je enkrat biu zaljubljen v njo oz. če mu je 1x bla všeč in ni bil z njo ne zarad tega ker nebi hotu ampak ker nekak ni upal bit z njo, kako gre potem to?a potem enkrat kr nehaš mislit na to oseba, a kr ni ti več všeč al kaj?pa če je po 1 letu in pol šou mislit na njo oz. šou preverjat kaj čuti do nje oz. kaj ona čuti do njega, mislim kje sem jst v vsem tem?
meni je samo žal, da mu ona ni vrnila simpatij, ko ji je tist pisu..velik bolj bi me bolel, ampak bi vedla pri čem sem..
zame je to prevara

meni je samo žal, da mu ona ni vrnila simpatij, ko ji je tist pisu..velik bolj bi me bolel, ampak bi vedla pri čem sem..
zame je to prevara

curlly, ni nujno da je zato veš, meni tudi večina tistih deklet ni odpisovalo na tak način kot jst njim, ni nujno da je zdej ves slinast, ker se pač boji da nebo nobene imel, če mu je tisto bil hec seveda, pa tudi nevidim razloga zakaj bi po nevem kolkem cajtu ampak mislim da sta kar lep cajt skupaj po izjavah sodeč, želel probat it h njej tu ni nobene logike razen če ni bil srečen z teboj to pa ti sama veš ampak to se mi nezdi verjetno, ker potemtakem zdej nebi tolko trpel in se trudil da te pridobi nazaj, ve da je storil napako in ve kaj je izgubil, sodeč po tem da ti tudi skušaš najdet neko razlago, kako bi mu lahko oprostila je še nekaj upanja za vaju, kajti po teh dejanjih vidiš da te ma on rad ti pa tudi njega, konkoncev vsi delamo napake, eni večje drugi pač manjše. Mislim pa tudi, da ce te ima zares rad se bo v prihajajočem času malo potrudil tudi zate, nevem mogoce te nekoko prijetno presenetil nevem kakšen tip človeka je upam da je romantik in se bo trudil okoli tebe, to pa sigurno nebi delal samo zaradi strahu, da ne bi bil sam ali pa kej podobnega kajti oba sta tudi relativno mlada zato resnično mislim, da če želi ostati s teboj da te ima rad ne pa zaradi kakšnega strahu. To pa tudi vem iz lastnih izkusenj 

jah seveda..tistmu k zaserje ni noben problem FUL velik in se da VSE poštimat itd..
kaj pa oseba, ki je najbolj v vsem tem prizadeta?..kako naj grem jst čez to?nimam pojma, ker mam skos tisto žensko v glavi in njegove besede z njegovimi lažmi vred..
aja btw ko sm pa jst mela kšn stik na msnju od kšnga tipa pa se npr pogovarjam z njim samo o faxu, je pa biu ceu večer slabe volje in ves zanič itd..
ja, taki ste tipi (ne vem če sploh še obstajajo izjeme..)
kaj pa oseba, ki je najbolj v vsem tem prizadeta?..kako naj grem jst čez to?nimam pojma, ker mam skos tisto žensko v glavi in njegove besede z njegovimi lažmi vred..
aja btw ko sm pa jst mela kšn stik na msnju od kšnga tipa pa se npr pogovarjam z njim samo o faxu, je pa biu ceu večer slabe volje in ves zanič itd..
curlly napisal/-a:jah seveda..tistmu k zaserje ni noben problem FUL velik in se da VSE poštimat itd..
sej pravim to je vse odvisno od volje in do tega če verjameš vanj da se resnično lahko spremeni. Tipi mamo pač zelo drugačen pogled na svet kot ženske zato pa tudi nastane tako zelo veliko problemov