Cosmo anketa: Kaj meniš o spolnem odnosu na prvem zmenku?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kaj meniš o spolnem odnosu na prvem zmenku?

Tega si nikoli ne bi dovolila.
122
41%
Zakaj pa ne, če mi je fant všeč.
112
38%
Bi, pa ne upam, da ne bi izpadla neresna.
39
13%
Seveda, saj to ni nič nenavadnega.
22
7%

Skupaj glasov: 295

Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Nikoli ne bi tega naredila, če bi mi bil tip full všeč in bi hotela kaj več. Ne bi hotla izpasti "jeftina", najprej bi fino hodila na zmenke, potem pa počasi dalje. Praktično tega še nikoli nism naredila - da sem tipa spoznala v enem večeru, pol pa sexala z njim v isti noči. Ni v mojih moralnih načelih, preveč bolezni in psihopatov hodi po tem svetu. Se spoštujem.
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Načeloma se mi to ne zdi nič kej tazga, če le ni prepogosto ampak sama mislim da tega ne bi nikoli naredila, ker pač nisem tak tip.
How blind can you get and still have eyes?
miška17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miška17 »

Midva s fantom sva se pred sedmimi leti dala dol na prvem zmenku, še natančneje, ko sva se prvič videla, pa sva še danes skupaj!!!!Tako da je moje mnenje, če je prava kemija, zakaj bi čakali:)
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

še nisem prakticirala ONS ampak se zna tudi zgodit...zakaj pa ne, če bi obema pasal, če je tista nora kemija tam, se pač zna zgodit... :twisted:
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

trapasto, da o tem tuki razglabljamo, ker smo to že miljavžntkrat obdelali in če kdo piše članek o tem, nej se malo potrudi in prebrska po Cosmoforumu ... tko kot moramo vse uporabnice :razz:
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Men se ne zdi nč tazga če seksaš takoj. No prov hard to get ni! Prov na 1. zmenku... Jah js nism taka da bi na neke zmenke hodila. Se je že zgodil da se napiješ in seksaš. Zdj al se kej izvije iz tega al ne je druga stvar tko da težko govorim o zmenkih. To mi je bl ameriško ko v filmih tip posprem punco in si mogoče data lupčka na koncu. Js s takimi stvarmi nimam izkušenj. No da ko se poslovita si data lupčka ja, ampak sej pravm js nimam niti najbl opredeljen kaj je sploh zmenk.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Sama tega nisem prakticirala; pa vendar, ce ti je kul, zakaj pa ne :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
NM
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NM »

Na prvem zmenku? Mislm, da neb. Ko sm js začela z mojmu hodt sm bla stara 17 let,on 18 let. Js sm bla še nedolžna, on ne. Prvič sma seksala šele po 4ih mescih. Rekla sm, če je ta pravi, bo že počakal in je in ni mi žal niti njemu. Pred kratkim sma namreč praznovala že 5 obletnico. Ampak na prvem zmenku me neb dobil za noben dnar.
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Meni se to ne zdi nič takega,če sta oba samska in oba za stvar. Sama pa tega nikoli nisem prakticirala :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
tashka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tashka »

Hmm..pr men se je zgodil na drugem dejtu..sam mi je blo kasnej žou, kr me je tip občutut kt sam še eno,ki je sam za take fore, ni vidu v men nč druzga kt sam še eno za položit..pol sva se še parkrat dobila,ampak men ni blo to to in sm ga čist skenslala..ko sva se čez par mescov srečala in sm mu povedala, kaj mi je tkt se vse pletlo po glavi, sva se ful zaštekala in spoznala v čist eni drugi luči..tip d best, se mi zdi, da je ful bl odrastu od tkt(pa je minilo kako leto)..ampk mi ne potegne več, kr je taka preteklost pa še na novo sm zalublena,hihi Tk da...ne, nism jst za te stvari.
Se mi zdi,da je tut ful lepš, če se ,,kuriš'' neki časa..da vedno bolj hrepeniš drug po drugem, da se spoznavaš na tak in drugačen način, ker je pol tok enga hrepenenja, občutkov..in sex ni sam sex...je neki več :P
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ×mishy× »

LARIKA napisal/-a:Meni se to ne zdi nič takega,če sta oba samska in oba za stvar. Sama pa tega nikoli nisem prakticirala :wink:

se popolnoma strinjam..
zanimivo kar velik % anketirank pravi da si tega ne bi nikoli dovolile.. saj pa ni to nič takega. poznam primer kolegice, ki ji je bil en ful všeč na eni zasebni zabavi. seveda je blo obojestransko pa sta sla in si privoščla.. kaj je nastalo iz tega ? zelo resna zveza, ki že dolgo traja in še bo :)
aisha3012
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a aisha3012 »

nič posebnega...čeprav moram priznat, da na prvem zmenku še nisem seksala oz. po njem, če smo čisto natančni, na zmenku v kafiču bi malo težko :):)

se je pa že zgodilo one night stand - hja, jebat ga, ni blo časa za zmenek :)
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Mislim, da dejansko na prvem zmenku še nisem spala s fantom, sva pa s sedanjim fantom spala skupaj na drugem zmenku, tako da sploh ni pomembno koliko časa se poznata... pomembna je privlačnost in očitna kemija. Po 2 letih sva še vedno skupaj in je seks še vedno tak kot je bil na drugem zmenku :wink:
_kimmy_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _kimmy_ »

Js še nism seksala na prvem zmenku, sam pa nimam nič proti, če je kemija pa zakaj pa ne. :D
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

Včasih je privlačnost premočna in se je ne da nadzorovat ;) zakaj pa ne, samo poskrbet za zaščito ;)
Odgovori