Cosmo anketa: Kaj meniš o spolnem odnosu na prvem zmenku?
Nikoli ne bi tega naredila, če bi mi bil tip full všeč in bi hotela kaj več. Ne bi hotla izpasti "jeftina", najprej bi fino hodila na zmenke, potem pa počasi dalje. Praktično tega še nikoli nism naredila - da sem tipa spoznala v enem večeru, pol pa sexala z njim v isti noči. Ni v mojih moralnih načelih, preveč bolezni in psihopatov hodi po tem svetu. Se spoštujem.
Men se ne zdi nč tazga če seksaš takoj. No prov hard to get ni! Prov na 1. zmenku... Jah js nism taka da bi na neke zmenke hodila. Se je že zgodil da se napiješ in seksaš. Zdj al se kej izvije iz tega al ne je druga stvar tko da težko govorim o zmenkih. To mi je bl ameriško ko v filmih tip posprem punco in si mogoče data lupčka na koncu. Js s takimi stvarmi nimam izkušenj. No da ko se poslovita si data lupčka ja, ampak sej pravm js nimam niti najbl opredeljen kaj je sploh zmenk.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Na prvem zmenku? Mislm, da neb. Ko sm js začela z mojmu hodt sm bla stara 17 let,on 18 let. Js sm bla še nedolžna, on ne. Prvič sma seksala šele po 4ih mescih. Rekla sm, če je ta pravi, bo že počakal in je in ni mi žal niti njemu. Pred kratkim sma namreč praznovala že 5 obletnico. Ampak na prvem zmenku me neb dobil za noben dnar.
Hmm..pr men se je zgodil na drugem dejtu..sam mi je blo kasnej žou, kr me je tip občutut kt sam še eno,ki je sam za take fore, ni vidu v men nč druzga kt sam še eno za položit..pol sva se še parkrat dobila,ampak men ni blo to to in sm ga čist skenslala..ko sva se čez par mescov srečala in sm mu povedala, kaj mi je tkt se vse pletlo po glavi, sva se ful zaštekala in spoznala v čist eni drugi luči..tip d best, se mi zdi, da je ful bl odrastu od tkt(pa je minilo kako leto)..ampk mi ne potegne več, kr je taka preteklost pa še na novo sm zalublena,hihi Tk da...ne, nism jst za te stvari.
Se mi zdi,da je tut ful lepš, če se ,,kuriš'' neki časa..da vedno bolj hrepeniš drug po drugem, da se spoznavaš na tak in drugačen način, ker je pol tok enga hrepenenja, občutkov..in sex ni sam sex...je neki več
Se mi zdi,da je tut ful lepš, če se ,,kuriš'' neki časa..da vedno bolj hrepeniš drug po drugem, da se spoznavaš na tak in drugačen način, ker je pol tok enga hrepenenja, občutkov..in sex ni sam sex...je neki več

LARIKA napisal/-a:Meni se to ne zdi nič takega,če sta oba samska in oba za stvar. Sama pa tega nikoli nisem prakticirala
se popolnoma strinjam..
zanimivo kar velik % anketirank pravi da si tega ne bi nikoli dovolile.. saj pa ni to nič takega. poznam primer kolegice, ki ji je bil en ful všeč na eni zasebni zabavi. seveda je blo obojestransko pa sta sla in si privoščla.. kaj je nastalo iz tega ? zelo resna zveza, ki že dolgo traja in še bo