Men se najbolj dopadejo od @, LyLe, Sofie83, Mimi_M, sAdie,pa sigurn se še kšn najde, ampak se res ne spomnem zdele...
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
FairyAngel napisal/-a:Na prvem mestu je itak moj. Zanimiv mi je tudi od @, ker je čisto unikaten - samo 1 znakec . Tak čisto poseben mi je tudi krfjolca, ker ga na začetku sploh nisem dobro prebirala/izgovarjala. V moji verziji je bil krjoflca.
js sem pa še do zdej skoz mislila da je krjoflca, dokler nisem tvojega posta prebrala
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš... 9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
FairyAngel napisal/-a:Na prvem mestu je itak moj. Zanimiv mi je tudi od @, ker je čisto unikaten - samo 1 znakec . Tak čisto poseben mi je tudi krfjolca, ker ga na začetku sploh nisem dobro prebirala/izgovarjala. V moji verziji je bil krjoflca.
js sem pa še do zdej skoz mislila da je krjoflca, dokler nisem tvojega posta prebrala
đizs, kaj vse člouk ne prebere! Karfijola, po domače - cvetača, če še komu ni jasno Hehe