Kristalčki na zobu
*tamalla* napisal/-a:pa ka ste ve nore da bi dale za to 10ko?![]()
ena moja kolegica si je kupla ta kamenček vzela sekundnega ga dala čisttt mallll gor...in to je to...drži ji že 4 mesece in tud prej si gaje že enkrat dala pa ni nič z zobi narobe tak da ne vem zaka bi si ga devale tam...?
KJE JE KUPLA TO????
Sex ni vse, ampak vse brez sexa je nič.
maš različne fore...lahko si ga sam nalepiš, lahko si daš prou luknco narest,lahko si ga daš pritrdit tud lasersko....
cene: za lasersko je okol 10čukou, za navdno lepljenje okol 2 čuka,da ti prou zvrta lukcno pa ne vem...
najbol se splača pomojem tisto navadno lepljenje,ker z laserjem tud ni za zihr,če bo res tuk časa držou kukr pravjo..moji prjatlci je padu po 1 tednu...in ker 10čukou ni mal..je seveda šla nazaj in zahtevala novo...in seveda dobila...
kukr vidm pa to delajo večinoma po zasebnih ordinacijah...
cene: za lasersko je okol 10čukou, za navdno lepljenje okol 2 čuka,da ti prou zvrta lukcno pa ne vem...
najbol se splača pomojem tisto navadno lepljenje,ker z laserjem tud ni za zihr,če bo res tuk časa držou kukr pravjo..moji prjatlci je padu po 1 tednu...in ker 10čukou ni mal..je seveda šla nazaj in zahtevala novo...in seveda dobila...
kukr vidm pa to delajo večinoma po zasebnih ordinacijah...
Free your mind...
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
mene pa bolj zanima, če katera slučajn ve, kje se to da naredit....
kr ena kolegica si je dala kr v pircing studiju, ji je nalepla z enim lepilom,
potem je dobila garancijo za 2 meseca, in 2 leti drži gor...dala pa je 5.000 sit
sm pa sla gledat v celju, v pricing studijo, pa prodajajo sam neke nalepkice za 550 sit, tist pa je res sam za enkratno uporabo...
js bi mela 2 leti, ve katera kje si naj dam naredit....poznam sam v potrorožu nekje, tist pa je predaleč...
kr ena kolegica si je dala kr v pircing studiju, ji je nalepla z enim lepilom,
potem je dobila garancijo za 2 meseca, in 2 leti drži gor...dala pa je 5.000 sit
sm pa sla gledat v celju, v pricing studijo, pa prodajajo sam neke nalepkice za 550 sit, tist pa je res sam za enkratno uporabo...
js bi mela 2 leti, ve katera kje si naj dam naredit....poznam sam v potrorožu nekje, tist pa je predaleč...

Ni pomembno, kaj iz nas napravijo, pomembno je, kaj mi napravimo iz tistega, kar so iz nas napravili.