antivirusni programi
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
LyLa napisal/-a:Jst imam trenutno (in spet) kr lepo AntiVir in sem vec kot zadovoljna...
Enako, in prav tako SpyBot-a za vsake tolk spucat kej..
Neki časa sem bla brez antivirusnega programa, ker sem preselila računalnik in pač čist pozabla na ta program.
Zdej sem pa naložila AntiVir in mam problem in sicer to, da mi javi virus, pol se pa odpre okenčk kjer je več možnosti kaj lahko nardim. Pol kliknem AccesDenay ( hmm neki v tem slislu ne vem čist točn kaj piše). A je to ok, al bi mogla kej druzga kliknt. Jao čist nesposobna za tole ...

Zdej sem pa naložila AntiVir in mam problem in sicer to, da mi javi virus, pol se pa odpre okenčk kjer je več možnosti kaj lahko nardim. Pol kliknem AccesDenay ( hmm neki v tem slislu ne vem čist točn kaj piše). A je to ok, al bi mogla kej druzga kliknt. Jao čist nesposobna za tole ...

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Smejkica napisal/-a:Neki časa sem bla brez antivirusnega programa, ker sem preselila računalnik in pač čist pozabla na ta program.![]()
Zdej sem pa naložila AntiVir in mam problem in sicer to, da mi javi virus, pol se pa odpre okenčk kjer je več možnosti kaj lahko nardim. Pol kliknem AccesDenay ( hmm neki v tem slislu ne vem čist točn kaj piše). A je to ok, al bi mogla kej druzga kliknt. Jao čist nesposobna za tole ...![]()
... po vsej verjetnosti je to file ki je v uporabi ... zato ga tudi ne more pobrisat ... probaj comp. zagnat v varnem nacinu in nato odstrani virus ... lahko pa gres start/run -> msconfig ... in pogledas ce je pod Services ali Startup zagnan ta file ... ce ja ... mu odstranis kljukico ... resetiras comp ... in z antivirusaom ali pa ročno pobrises file ... upam da nisem prevec zakompliciral ...

kar se pa tice AV in kateri je boljsi ... vsak ima svojega "najljubsega" in najbolje je da jih nekaj sprobas in se potem odlocis ... itak pa rabite za "dobro" zascito poleg AV se Firewall in pa se kak prog za ciscenje Spyware-a, trojancev, ....
Eno vprašanje, morda malo čudno..
Imam NOD32 antivirusni program in mi javlja nekaj dni, da je verjetno zadnja različica že kao zastarela..
ko pa hočem updejtat, pa piše, da ni potrebno, samo je zadnji datum posodobitve že eni 15 dni nazaj??
A to pomeni, da je možno, da od takrat ni bilo nobenih popravkov za ta program?
Imam NOD32 antivirusni program in mi javlja nekaj dni, da je verjetno zadnja različica že kao zastarela..
ko pa hočem updejtat, pa piše, da ni potrebno, samo je zadnji datum posodobitve že eni 15 dni nazaj??
-
- Sramežljivka
Mimi_M napisal/-a:Eno vprašanje, morda malo čudno..
Mas original ali ja?
MIGRENA napisal/-a:No men je moj Norton potekel k sm ga mela prov originalno kupljenega (preko podjetja) pa bi zdej probala kr s tem Avastom. A ma kdo kakšne izkušnje?
sem mela avasta na prešnjem računalniku in je bil dokaj soliden!

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
LyLa napisal/-a:Jst imam trenutno (in spet) kr lepo AntiVir in sem vec kot zadovoljna...
js si pa hočm tega downloadat...pa js butara

ftp download mirror (tw) Version 7 NT/2000/XP
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
kakšn location
pa še neki a js moram k mam AVG zbrisat prej

pa še neki a js moram k mam AVG zbrisat prej
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
ja ja sj vem kaj pomen
sam...ah sj vseen
evo sj se mi je zdel, pa sm kr oba odinštalirala...zdj bom pa še enkrat...
hvala ti Lyla res... :bussi:

evo sj se mi je zdel, pa sm kr oba odinštalirala...zdj bom pa še enkrat...
hvala ti Lyla res... :bussi:
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
No mene pa zanima kaj tole pomeni???
Še nevem slabih dvajset dni imam do preteka nevem česa....zakaj???
Kako si podaljšam oz. kaj je fora?
Ko sem kupila računalnik sem imela vse lepo installirano ker se poznamo tam kjer sem kupila comp. Morm njej uni rečt kej?
Še nevem slabih dvajset dni imam do preteka nevem česa....zakaj???
Kako si podaljšam oz. kaj je fora?
Ko sem kupila računalnik sem imela vse lepo installirano ker se poznamo tam kjer sem kupila comp. Morm njej uni rečt kej?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
mene pa sm neki zanima...(pri AntiVir) ko mi skenira za viruse itd...mi zmer piše ne vem zmer okol 30 Warnings..pa me zdj zanima k sm vse pregledala in prebrala kako to odpravm pa če se sploh da.. 

*Elle* napisal/-a:mene pa sm neki zanima...(pri AntiVir) ko mi skenira za viruse itd...mi zmer piše ne vem zmer okol 30 Warnings..pa me zdj zanima k sm vse pregledala in prebrala kako to odpravm pa če se sploh da..
AntiVir - warning messages morda ti kaj pomaga, sicer pa google
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.