Ko pogledam nazaj zakaj se kregava so vse samo bedarije, malenkosti, zaradi katerih bi se nama kdo drug v tistem trenutku smejal. Ampak to sploh ne smatram kot kreganje, ampak kot nasprotovanje, nesoglašanje.
Vse pa izvira iz moje trme in zahteve po popolnosti. Včasih tudi on kaj zaštrika, ampak to je že redko
Midva sva tudi v zadnjem času kar pridna, očitno je dopust pomagal, da nisva tako napeta. Sicer pa, če se skregava, se skregava ob polni luni. Zdaj sva se 4x zapored prav na ta dan ...
Razlogi so pa itak brezvezni - moja trma, moja vzkipljivost, njegova brezbrižnost; povodi so pa še bolj bedni - umazana posoda, na tleh ležeče nogavice (njegove) itd.
Zadnje čase se zelo malo kregava... Če pa se že kdaj skregava je pa to ali zarad kakšne bedarije ali pa zaradi moje trme (namreč sem zelo trmast človek) in pol če si nekaj v glavo ubijem pač more bit tko samo v večini primerov mi popusti in je pač po moje ...to pa samo zaradi tega, ker pravi, da mu ni do kreganja.
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Ponavadi takrat, ko si za kako stvar jest vse v glavi ustvarim kako bi moralo biti/potekati in poj valda nikol ni tko kokr si jest v glavi zamislim in pride do --> ... ampak to je sam tko, občasno ko je kakšen PMS al pa živčnost v igri tko, da to pride in gre zlo hitr
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
MIGRENA napisal/-a:Ponavadi takrat, ko si za kako stvar jest vse v glavi ustvarim kako bi moralo biti/potekati in poj valda nikol ni tko kokr si jest v glavi zamislim in pride do --> ... ampak to je sam tko, občasno ko je kakšen PMS al pa živčnost v igri tko, da to pride in gre zlo hitr
Nekak tko kot pri men ... to je pač na vsake tolk časa.
Mam pa jst to napako, da dostikrat zadržujem v seb, ne povem mu kaj je narobe, ampak sem samo jezna nanj, njemu pa nič jasn kaj se dogaja z mano.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.