Smo ženske res težka bitja

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Smo ženske res težka bitja

da
49
31%
ne
8
5%
mogoče kdaj
87
55%
težki so dedci, ne pa me
13
8%

Skupaj glasov: 157

Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: je res

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

LyLa napisal/-a:Pa spremen naslov teme v neki bolj jasnega, ker "je res" nč ne pove... če ne ti ga bom jst.

Ker ni, sem jest spremenil naslov in dodal anketo. Samo "ne"-je in "ja"-je sm zbrisal, ker so sam flood.
Resistance is futile.

ŽVPL je spet online -> www.zvpl.com
@
Kofetarica
Kofetarica

Re: Smo ženske res težka bitja

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

iona napisal/-a:danes sem ugotovila,da smo punce tako tezka bitja .ustvarimo si en filim v glavi in ce negre po scenariju so pa tipi cudni,nerazumevajoci...blablabla.
se strinjate?????????????? :?:

Ok, ok, priznam... :oops: Filmi v moji glavi bi si zaslužili Oscarja za tako popolno izdelan scenarij :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Zanimivo se mi zdi, ko večina pravi, da si ne dela v glavi nekih filmov, kako bi nekaj bilo,
potem pa v eni drugi temi kot najpogostejši razlog, zakaj se skregajo s fanti, pišejo da zato, ker "ni vse tako, kot so si one zamislile..", torej.. :roll:
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

oh jaaa.... znamo bit v orto težke...tko kot tipi.... čeprov se mi zdi, da smo malo bolj nagnjene k pretiravanju.. vsaj tiste, ki jih jaz poznam... hvala bogu obstajajo izjeme...kot jaz recimo, hehe....
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Men se to zdi spet eno posploševanje, če si "težak" ni odvisno od spola, pač pa od narave človeka...je pa res da znamo biti ženske prave tečke :D
How blind can you get and still have eyes?
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Mimi_M napisal/-a:Pa sej pomoje se tle ne gre za neke velike velepomembne zadeve, ampak bolj za malenkosti..
vsaj pr men je blo tako, ko sem si včasih zamišljala, da bova pa en vikend skupi alpa da bo šel nekam z mano, pol je pa on pač imel druge plane, jest sm bla pa slabe volje, ker se o tem nisem prej prepričala, a ne..

Evo taka sem jest. Snemam filme v glavi :lach: ... ma ne večinoma so to nepomembne stvari zaradi katerih se poj ne razpizdim kot kak norec sam si mal razočaran, ker si mel že vse tko lepo v glavi splanirano :)
No sej se res trudim ne delat planov (filmov) v glavi za vnaprej VEČ:)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Mislim da smo težke,vendar v določenih situacijah oz. smo bolj zakomplicirane kot pa moški in nekatere druge ženske. Smo si različne,z različnii potrebami,...kdo pa bi to razumel? Hja včasih se še same sebe ne razumemo :?
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Lenna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ..tam nekje...

Neprebrana objava Napisal/-a Lenna »

bucka81 napisal/-a:
LARIKA napisal/-a:Mislim da smo težke,vendar v določenih situacijah oz. smo bolj zakomplicirane kot pa moški in nekatere druge ženske. Smo si različne,z različnii potrebami,...kdo pa bi to razumel? Hja včasih se še same sebe ne razumemo :?

točno tako, priznam, da sem včasih prav :twisted:
pa kaj moram sem samo ženska :rofl:

ja ja ja...se kar strinjam....včasih pač pride do situacije, ko že imaš tko al tko polno glavo vsega....pa se še kar nem zaganjaš..... :oops: :oops: ..in pol ti ni jasno čisto nič kaj se dogaja......

se strinjam da pač včasih same sebe ne razumemo

pa pa

Lenna
...u u u moj mali kakadu...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

kai napisal/-a:Na splosno tega ne bi mogla reci. Je pa res, da je pogost pojav, ampak takrat je treba poiskati razlog, zakaj se ta scenarij v glavi
sploh sestavi.

S tem se pa moram strinjat.
NigHtWishyKa†
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: over the hills and far away
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a NigHtWishyKa† »

nope...smo ljubka sladka bitja brez katerih moški nebi mogli preživeti :respekt:
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Slatka Mala »

Mimi_M napisal/-a:Zanimivo se mi zdi, ko večina pravi, da si ne dela v glavi nekih filmov, kako bi nekaj bilo,
potem pa v eni drugi temi kot najpogostejši razlog, zakaj se skregajo s fanti, pišejo da zato, ker "ni vse tako, kot so si one zamislile..", torej.. :roll:

točn to sm jst pomisla kasm brala,in JA ženske defenitivno smo/ste zatežena bitja sam fora je da se velikrat ne zavedamo.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

mogoče smo ženske za koga težke, ker mamo preveliko srce in močna čustva....potem znamo pa komu it prekleto na živce.......sam jst mislm, da so pri obeh spolih take in drugačne slabosti in da ne mormo rečt ne da so moški taki pa taki, ne da so ženske...mislim pa da vsak, pa naj bo moški ali ženska, ki mu ne gre vse po scenariju obtoži drugi spol za njegov trenutni spodrsljaj.....v naši ženski družbi je dolgo časa veljalo kao da so moški prasci, ženske pa hinavke.........po eni strani bi držalo po drugi pa ne.......se mi zdi, da je veliko žensk ki bi znale bit prasce in da je tudi veliko moških hinavcev...težki smo pa vsi tako ali drugače........

vse je odvisno od dneva, situacije dogodkov.......mislm da tuki nebi mogl posploševat kakšen je kateri spol.....kakšen je kdo je odvisno od vsakega posameznika.........

res pa je da smo ženske kdaj lahko težke zaradi povečini ženskih stvari-ko nakupujemo, ko se urejamo, ko planiramo kakšno stvar.......tukej smo pa bolj zahtevne kot moški.........sam useen to ne pomeni pa zdej da se tega ne da preživet........mi tud preživimo ko moški cel dan pucajo svoj avto še ko je čist,.....

vsi drugačni vsi enakopravni........tko vam jest povem........ :D
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Jst znam bit zelo zatežena pa težka v primerih ko nekaj hočem dosežt, pri tem pa ne gre za film ki se odvija v moji glavi ampak preprosto za željo po dosegu tega cilja.
Ker če bi živela po tem filmu bi bilo moje življenje kot iz pravljice, kar pa v realnosti ne obstaja.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Re: Smo ženske res težka bitja

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

iona napisal/-a:danes sem ugotovila,da smo punce tako tezka bitja .ustvarimo si en filim v glavi in ce negre po scenariju so pa tipi cudni,nerazumevajoci...blablabla.
se strinjate?????????????? :?:

smo smo :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Sam včasih smo res težke... Sam ne v tem smislu, kot je omenjeno v vprašanju. :lol:
Odgovori