LyLa napisal/-a:Pa spremen naslov teme v neki bolj jasnega, ker "je res" nč ne pove... če ne ti ga bom jst.
Ker ni, sem jest spremenil naslov in dodal anketo. Samo "ne"-je in "ja"-je sm zbrisal, ker so sam flood.
LyLa napisal/-a:Pa spremen naslov teme v neki bolj jasnega, ker "je res" nč ne pove... če ne ti ga bom jst.
iona napisal/-a:danes sem ugotovila,da smo punce tako tezka bitja .ustvarimo si en filim v glavi in ce negre po scenariju so pa tipi cudni,nerazumevajoci...blablabla.
se strinjate??????????????
Mimi_M napisal/-a:Pa sej pomoje se tle ne gre za neke velike velepomembne zadeve, ampak bolj za malenkosti..
vsaj pr men je blo tako, ko sem si včasih zamišljala, da bova pa en vikend skupi alpa da bo šel nekam z mano, pol je pa on pač imel druge plane, jest sm bla pa slabe volje, ker se o tem nisem prej prepričala, a ne..
bucka81 napisal/-a:LARIKA napisal/-a:Mislim da smo težke,vendar v določenih situacijah oz. smo bolj zakomplicirane kot pa moški in nekatere druge ženske. Smo si različne,z različnii potrebami,...kdo pa bi to razumel? Hja včasih se še same sebe ne razumemo
točno tako, priznam, da sem včasih prav![]()
pa kaj moram sem samo ženska
Mimi_M napisal/-a:Zanimivo se mi zdi, ko večina pravi, da si ne dela v glavi nekih filmov, kako bi nekaj bilo,
potem pa v eni drugi temi kot najpogostejši razlog, zakaj se skregajo s fanti, pišejo da zato, ker "ni vse tako, kot so si one zamislile..", torej..
iona napisal/-a:danes sem ugotovila,da smo punce tako tezka bitja .ustvarimo si en filim v glavi in ce negre po scenariju so pa tipi cudni,nerazumevajoci...blablabla.
se strinjate??????????????